• Najnowsze pytania
  • Bez odpowiedzi
  • Zadaj pytanie
  • Kategorie
  • Tagi
  • Zdobyte punkty
  • Ekipa ninja
  • IRC
  • FAQ
  • Regulamin
  • Książki warte uwagi

Pozostałe przedmioty sprzedającego - szablon allegro

42 Warsaw Coding Academy
0 głosów
776 wizyt
pytanie zadane 10 czerwca 2016 w HTML i CSS przez patrykos46z Użytkownik (860 p.)

Witam, tworzę szablon allegro i potrzebuję sposobu by w miejscu wyznaczonym dodać "inne przedmioty sprzedającego" - zapewne generuje się jakoś taki kod, ktoś wie jak? :) Chodzi o to co na grafice:

(Obrazek jest przykładowy i nie ma ze mną nic wspólnego, ani z tym co tworzę - tak dla sprostowania) 

4 odpowiedzi

0 głosów
odpowiedź 10 czerwca 2016 przez ShiroUmizake Nałogowiec (46,300 p.)
Strzelam, że jest to okienko do której pobrano inny adres witryny. Czyli użyto znacznik <iframe>. Zbadanie  elementu strony dałoby odpowiedż. Choć, sądzę , że jako duża firma IT zrezygnowali  z takiego przestarzałego rozwiązania. Jakby nie mówić niebezpiecznego rozwiązania.

I tu pojawia się drugie rozwiązanie.

Po wstępnym googlowaniu znalazłem webAPI dla allegro. Prawdopodobnie jest tam metoda pozwalająca pobrać, pośrednio dane z bazy danych do których chcemy uzyskać dostęp. Link: http://allegro.pl/webapi
0 głosów
odpowiedź 10 czerwca 2016 przez Kudelczak Początkujący (260 p.)
0 głosów
odpowiedź 10 czerwca 2016 przez Gerard Szymański Obywatel (1,520 p.)
Myślę,że można zrobić to wykorzystując AJAX. Asynchronicznie pobierać z bazy wszystkie przedmioty sprzedającego i je tam wstawić.
0 głosów
odpowiedź 10 czerwca 2016 przez patrykos46z Użytkownik (860 p.)
Co jeżeli robię to dla klienta i po prostu nie mam dostępu do jego konta? Mam zostawić div z height: auto; na takie rzeczy?

Podobne pytania

+1 głos
1 odpowiedź 421 wizyt
pytanie zadane 25 lipca 2017 w HTML i CSS przez `Krzychuu Stary wyjadacz (13,940 p.)
0 głosów
1 odpowiedź 401 wizyt
pytanie zadane 16 czerwca 2016 w HTML i CSS przez tirex Gaduła (4,430 p.)
0 głosów
5 odpowiedzi 12,276 wizyt
pytanie zadane 21 kwietnia 2015 w Nasze projekty przez edios55 Bywalec (2,600 p.)

93,398 zapytań

142,390 odpowiedzi

322,576 komentarzy

62,756 pasjonatów

Motyw:

Akcja Pajacyk

Pajacyk od wielu lat dożywia dzieci. Pomóż klikając w zielony brzuszek na stronie. Dziękujemy! ♡

Oto polecana książka warta uwagi.
Pełną listę książek znajdziesz tutaj

VMware Cloud PRO - przenieś swoją infrastrukturę IT do chmury
...