• Najnowsze pytania
  • Bez odpowiedzi
  • Zadaj pytanie
  • Kategorie
  • Tagi
  • Zdobyte punkty
  • Ekipa ninja
  • IRC
  • FAQ
  • Regulamin
  • Książki warte uwagi

uruchamianie programu z telefonu na komputerze

Cloud VPS
0 głosów
234 wizyt
pytanie zadane 4 czerwca 2016 w Urządzenia mobilne przez TheSadSmile Użytkownik (870 p.)
Witam. Jakiś czas temu zobaczyłem jak kolega podłączył swój telefon do jakiegoś starego laptopa i telefonem uruchomił bota który otworzył okienko Run na tamtym laptopie i otworzył stronę internetową. Laptop nie prosił o żadne potwierdzenie ani nic. Po prostu się uruchomił bot. Jak on to zrobił? W jakim języku była ta aplikacja? Jak się to nazywa? Jak to działa? Tyle pytań... Nie chcę się go pytać bo go nie lubię... Bardzo was proszę o pomoc i wyjaśnienie. Z góry dziękuję :)
komentarz 4 czerwca 2016 przez TheSadSmile Użytkownik (870 p.)
Chciałbym jeszcze dodać że umiem stworzyć bota który otworzyłby okienko Run i wpisał tam stronę internetową i ją uruchomił. Umiem to napisać w C++, no ale jak to otworzyć na laptopie z telefonu za pomocą kabla USB?

1 odpowiedź

0 głosów
odpowiedź 4 czerwca 2016 przez Jaroslaw Roj Obywatel (1,990 p.)
edycja 4 czerwca 2016 przez Jaroslaw Roj
phone my pc , instalujesz apke na androidzie a exe na pc, możesz za pomocą jej zdalnie sterować pcetem i nie tylko (monitoring pc i inne bajery)
komentarz 22 czerwca 2016 przez TheSadSmile Użytkownik (870 p.)
On nie instalował nic na tym laptopie... Po prostu podłączył telefon kablem do peceta a potem uruchomił bota, a przynajmniej tak mi się wydaje że to był bot. Jestem pewien że nic nie instalował na tym laptopie.

Podobne pytania

0 głosów
1 odpowiedź 557 wizyt
pytanie zadane 14 lutego 2024 w Urządzenia mobilne przez Panelinio Stary wyjadacz (10,640 p.)
+2 głosów
2 odpowiedzi 2,771 wizyt
0 głosów
0 odpowiedzi 1,200 wizyt
pytanie zadane 5 stycznia 2020 w Urządzenia mobilne przez KosaTV Obywatel (1,260 p.)

93,460 zapytań

142,454 odpowiedzi

322,724 komentarzy

62,838 pasjonatów

Motyw:

Akcja Pajacyk

Pajacyk od wielu lat dożywia dzieci. Pomóż klikając w zielony brzuszek na stronie. Dziękujemy! ♡

Oto polecana książka warta uwagi.
Pełną listę książek znajdziesz tutaj

Kursy INF.02 i INF.03
...