Dziękuję za CR oraz wyjaśnienie :) Ale niech Pan pomyśli trochę inaczej. Pan Zelent daje podstawy, a ktoś kto się tym zainteresuje brnie dalej i z książek, innych kursów, z forum czy z internetu sam kiedyś dowie się co jest poprawne, a co nie. Poza tym, nie okłamujmy się, że wiele osób tematyka programowania/webdevelopingu po prostu nie interesuje, a chcą tylko znać egzamin E14 (jeśli uczęszczają do technikum informatycznego oczywiście). Sam Pan widzi, że Pan Zelent dodaje na forum CR i jak sam pisze, zacytuję "Moim celem jest kompletny, holistyczny kurs i ten cel zamierzam zrealizować". Dziękuję za CR i Pozdrawiam!
Ludzie, do jasnej cholery, tę dyskusję już przerabialiśmy i to nie jeden raz → http://forum.pasja-informatyki.pl/122259/co-jest-nie-tak-z-najnowszym-odcinkiem-kursu-miroslawa-zelenta
Tam też co najmniej 4 osoby wypowiedziały się czemu tego typu podejście do technologii webowych jest de facto szkodliwe. Tam też MZ bronił swojego zdania. I tyle w temacie. Nie widzę sensu po raz kolejny ciągnąć tej dyskusji tutaj – zwłaszcza, że temat dotyczy czegoś zupełnie innego.
Dodam jeszcze fakt, że na studiach mam kurs "Nowoczesne Technologie WWW" i już po 2. zajęciach (2h wykładu) mieliśmy przekazane dużo więcej wiedzy, niż na wszystkich odcinkach (i jest to zrobione lepiej, mi nie udało się wyłapać rzeczy, których się po prostu nie stosuje)
O, mogło być gorzej. Przynajmniej moją całą pracę dydaktyczną oceniłeś na 2 godziny, a nie np. 15 minut :)
Na eduweb.pl jest do wykupienia ciekawy kurs dvd od samych podstaw, wprowadzenia do środowiska Visual Studio, tworzenie aplikacji desktopowych, prostych aplikacji. Później można przejść na bardziej zaawansowane kursy.
93,439 zapytań
142,431 odpowiedzi
322,674 komentarzy
62,802 pasjonatów
Motyw:
Pajacyk od wielu lat dożywia dzieci. Pomóż klikając w zielony brzuszek na stronie. Dziękujemy! ♡
Oto polecana książka warta uwagi.Pełną listę książek znajdziesz tutaj