• Najnowsze pytania
  • Bez odpowiedzi
  • Zadaj pytanie
  • Kategorie
  • Tagi
  • Zdobyte punkty
  • Ekipa ninja
  • IRC
  • FAQ
  • Regulamin
  • Książki warte uwagi

Zapytania w SQL - Książka

Mały hosting, OGROMNE możliwości
0 głosów
312 wizyt
pytanie zadane 24 maja 2016 w SQL, bazy danych przez Michau Xlow Pasjonat (15,190 p.)

Witam, planuję zakupić książkę odnośnie zapytań w SQL, mianowicie rozchodzi mi się konkretnie o ten tytuł Przyjazny Przewodnik. Czy ktoś z Was miał może z nią do czynienia? Czytał ją ktokolwiek? Jestem amatorem jeżeli chodzi o SQL, zacząłem zapoznawać się głębiej z tematem raptem 2 miesiące temu, ale już część wyczytałem w internecie, jak i obejrzałem kilka tutoriali, dlatego chciałbym zdobyć jakiś w miarę konkretny poradnik co bym miał większość tematyki SQL (Mam na myśli głównie podstawy) opisane w jednym konkretnym miejscu, tj. książce:P Dziękuję 

Zaloguj lub zarejestruj się, aby odpowiedzieć na to pytanie.

Podobne pytania

0 głosów
3 odpowiedzi 6,844 wizyt
pytanie zadane 12 listopada 2016 w SQL, bazy danych przez fanpajny Obywatel (1,610 p.)
+1 głos
1 odpowiedź 6,360 wizyt
0 głosów
0 odpowiedzi 191 wizyt
pytanie zadane 27 kwietnia 2016 w SQL, bazy danych przez Adam Nowicki Obywatel (1,600 p.)

93,715 zapytań

142,629 odpowiedzi

323,261 komentarzy

63,258 pasjonatów

Motyw:

Akcja Pajacyk

Pajacyk od wielu lat dożywia dzieci. Pomóż klikając w zielony brzuszek na stronie. Dziękujemy! ♡

Oto polecana książka warta uwagi.
Pełną listę książek znajdziesz tutaj

Twierdza Linux. Bezpieczeństwo dla dociekliwych

Aby uzyskać rabat -10%, użyjcie kodu pasja-linux, wpisując go w specjalne pole w koszyku.

...