Co do punktu pierwszego sprawa jest prosta. Jest tak, ponieważ na stronie głównej mamy ostatnie pytania i ostanie napisane odpowiedzi. Po wybraniu "Wszystkie pytania" mamy już tylko listę pytań, nie ma nic o odpowiedziach. Dlatego na stronie głównej na dole nie może być od razu stronicowania, ponieważ na głównej wcale nie widzimy listy ostatnich zadanych pytań w kolejności zadania, a listę pytań i odpowiedzi - gdy ktoś odpowie na jakieś pytanie pokazuje się to na samej górze. Z kolei na liście pytań, nawet gdy ktoś odpowie, pytania i tak układają się w kolejności zadania. Mam nadzieję, że w miarę zrozumiale to wyjaśniłem.
Edytor zapewne zostanie niedługo zaktualizowany, mam nadzieję, że to przyniesie poprawę w użytkowaniu. Przesadzone wg mnie niekoniecznie, po prostu nie działa do końca tak jak powinno. Z pustym miejscem na kod faktycznie często jest problem. Da radę je usunąć, ale trzeba się nieźle pobawić... Guziczek usuń formatowanie nie zawsze na to działa, ja przeważnie wstawiam linię poziomą i gdy zacznę pisać nad nią to już tekst nie jest w bloczku kodu. Później usuwam linię i działa jak trzeba, ale to jest bardzo dookoła, wręcz taka "sztuczka". Sugestia podglądu posta już ostatnio była, jest to zapisane do zrobienia.