• Najnowsze pytania
  • Bez odpowiedzi
  • Zadaj pytanie
  • Kategorie
  • Tagi
  • Zdobyte punkty
  • Ekipa ninja
  • IRC
  • FAQ
  • Regulamin
  • Książki warte uwagi

Darmowy hosting php i mysql

Hosting forpsi easy 1 pln
+1 głos
1,437 wizyt
pytanie zadane 15 maja 2016 w SQL, bazy danych przez Orkoo7 Bywalec (2,670 p.)
Znacie może jakiś darmowy hosting w całkiem dobrej jakości ? Wiem, że jest ich sporo, ale większość nie działa jak należy :( Liczę na odpowiedź i z góry dziękuję :)
komentarz 16 maja 2016 przez efiku Szeryf (75,160 p.)

Znacie może jakiś darmowy hosting w całkiem dobrej jakości 

Localhost - jakość jak trzeba, ssh, sftp, backupy. Wszystko działa jak należy.

A tak na serio, jak wymagasz jakości to trzeba troszkę wydać, niestety. 

komentarz 16 maja 2016 przez efiku Szeryf (75,160 p.)

No i na DARMOWYCH masz przestarzałe wersje PHP i MySQL

3 odpowiedzi

0 głosów
odpowiedź 15 maja 2016 przez RegularLemon Stary wyjadacz (12,260 p.)
Ciężko o darmowy hosting w całkiem dobrej jakości. Możesz spróbować cba.pl, przy czym umieszczają reklamy na Twojej stronie.

Oprócz tego, hostinger posiada darmową ofertę bez reklam, ale osobiście nie testowałem.
komentarz 16 maja 2016 przez Niespecjalny Gaduła (4,180 p.)
Z tego co pamietam to przy hostingerze szalu nie bylo, a reklamy byly tylko ze pojawiaja sie na milisekundy. Narzedzia google ci to wylapia. Teraz nie wiem jak to sie spisuje.
0 głosów
odpowiedź 16 maja 2016 przez Niespecjalny Gaduła (4,180 p.)
Zaczynam testowac to https://keex.pl/ Z samym wlascicielem dos latwo o kontakt i z tego co pisal jeszcze przez pare miesiecy wszystkie pakietki beda free ;)
0 głosów
odpowiedź 16 maja 2016 przez niezalogowany
Zawsze korzystałem z cba.pl i byłem zadowolony. Do testowania bardzo spoko.

Podobne pytania

–1 głos
2 odpowiedzi 420 wizyt
pytanie zadane 14 marca 2020 w Sieci komputerowe, internet przez Hardwell Dyskutant (8,940 p.)
0 głosów
4 odpowiedzi 764 wizyt
–4 głosów
1 odpowiedź 169 wizyt

92,089 zapytań

140,748 odpowiedzi

317,711 komentarzy

61,408 pasjonatów

Motyw:

Akcja Pajacyk

Pajacyk od wielu lat dożywia dzieci. Pomóż klikając w zielony brzuszek na stronie. Dziękujemy! ♡

Oto polecana książka warta uwagi.
Pełną listę książek znajdziesz tutaj.

Akademia Sekuraka

Akademia Sekuraka 2024 zapewnia dostęp do minimum 15 szkoleń online z bezpieczeństwa IT oraz dostęp także do materiałów z edycji Sekurak Academy z roku 2023!

Przy zakupie możecie skorzystać z kodu: pasja-akademia w koszyku, uzyskując rabat aż -50% (jeszcze tylko dziś 30.11 z okazji Black Week, a potem będzie to 30%) na bilety w wersji "Standard"! Więcej informacji na temat akademii znajdziecie tutaj. Dziękujemy Sekurakowi za tak fajną zniżkę dla Pasjonatów!

Akademia Sekuraka

Niedawno wystartował dodruk tej świetnej, rozchwytywanej książki (około 940 stron). Mamy dla Was kod: pasja (wpiszcie go w koszyku), dzięki któremu otrzymujemy 15% zniżki - dziękujemy zaprzyjaźnionej ekipie Sekuraka za taki bonus dla Pasjonatów! Książka to pierwszy tom z serii o ITsec, który łagodnie wprowadzi w świat bezpieczeństwa IT każdą osobę - warto, polecamy!

...