• Najnowsze pytania
  • Bez odpowiedzi
  • Zadaj pytanie
  • Kategorie
  • Tagi
  • Zdobyte punkty
  • Ekipa ninja
  • IRC
  • FAQ
  • Regulamin
  • Książki warte uwagi

Grał ktoś z Was kiedyś w Outlasta?

VPS Starter Arubacloud
0 głosów
502 wizyt
pytanie zadane 15 maja 2016 w Offtop przez hubot Dyskutant (9,090 p.)
Co sądzicie o grze Outlast? Graliście w nią kiedyś? Oglądałem Isamu jak grał w Outlasta. Ja gram i opowiem że jest bardzo fajna. Niezły był ten moment jak ten hydraulik gonił mnie z maczetą w piwnicy.

4 odpowiedzi

+1 głos
odpowiedź 17 maja 2016 przez niezalogowany
Outlast Amsesia Penumbra <3 najlepsze po 1 w nocy uwielbiam takie gry a potem się dziwie że Mama mówi Romek może jednak umówimy cie do psychologa tak tylko profilaktycznie
0 głosów
odpowiedź 16 maja 2016 przez niezalogowany
Nie grałem bo nie lubię takich gier, wolę strategie. Oglądałem juz nie pamiętam u kogo, wiec zastosuję tutaj zasadę nie wiem ale sie wypowiem. Gra ogólnie dziwna i często zastanawiałem się co twórcy brali przy tworzeniu tej gry, bo ja myślę że przedawkowali. Nie podoba mi sie zakończenie gry, mogli zrobić lepsze. Poza tym jakby ten grubas zacząłby mnie gonić w zyciu realnym w takim psychiatryku zaraz bym spierdzielał stamtąd. Gra jest ok, ma tez słabsze momenty, ale jak dla mnie utrzymuje w miarę stały poziom.
komentarz 16 maja 2016 przez hubot Dyskutant (9,090 p.)

Poza tym jakby ten grubas zacząłby mnie gonić w zyciu realnym w takim psychiatryku zaraz bym spierdzielał stamtąd.

I dlatego nienawidzę szpitali bo tam się czają psychopaci.

0 głosów
odpowiedź 16 maja 2016 przez Gandalf Obywatel (1,260 p.)
Gra bardzo przypomina serie filmów Rec. Swoją drogą mroczny klimat w szpitalu psychiatrycznym, buduje napięcie natomiast dodatkowym atutem jest podejście "mniej krwi - więcej napięcia". Chodzi mi o porównanie do gry F.E.A.R. gdzie lecimy z karabinem i faszerujemy wszystko co sie rusza ;-)
0 głosów
odpowiedź 17 maja 2016 przez arabkostek Nowicjusz (230 p.)
Outlast to takie 4/10. Słaby horror, raczej przygodówka. Przeciwnicy w ciul wolniejsi a wiekszosc gry to jumpscary i tyle.
komentarz 17 maja 2016 przez HaKIM Szeryf (87,590 p.)
Gdyby przeciwnicy byli szybszi, to gra nie sprzedałaby się w tylu egzemplarzach. Mi osobiście bardzo podobają się nawiązania do religii, oddaje to klimat. :)

Miejmy nadzieję iż outlast 2 będzie jeszcze lepszy. :)

Podobne pytania

0 głosów
3 odpowiedzi 504 wizyt
pytanie zadane 30 grudnia 2016 w Nasze projekty przez Azrael Początkujący (440 p.)
0 głosów
0 odpowiedzi 191 wizyt
0 głosów
1 odpowiedź 1,415 wizyt
pytanie zadane 3 listopada 2021 w Offtop przez J0ker Pasjonat (15,400 p.)

93,015 zapytań

141,978 odpowiedzi

321,272 komentarzy

62,358 pasjonatów

Motyw:

Akcja Pajacyk

Pajacyk od wielu lat dożywia dzieci. Pomóż klikając w zielony brzuszek na stronie. Dziękujemy! ♡

Oto polecana książka warta uwagi.
Pełną listę książek znajdziesz tutaj

Wprowadzenie do ITsec, tom 2

Można już zamawiać tom 2 książki "Wprowadzenie do bezpieczeństwa IT" - będzie to około 650 stron wiedzy o ITsec (17 rozdziałów, 14 autorów, kolorowy druk).

Planowana premiera: 30.09.2024, zaś planowana wysyłka nastąpi w drugim tygodniu października 2024.

Warto preorderować, tym bardziej, iż mamy dla Was kod: pasja (użyjcie go w koszyku), dzięki któremu uzyskamy dodatkowe 15% zniżki! Dziękujemy zaprzyjaźnionej ekipie Sekuraka za kod dla naszej Społeczności!

...