• Najnowsze pytania
  • Bez odpowiedzi
  • Zadaj pytanie
  • Kategorie
  • Tagi
  • Zdobyte punkty
  • Ekipa ninja
  • IRC
  • FAQ
  • Regulamin
  • Książki warte uwagi

Jaki program do ŚREDNIEJ FPS w grach (np. CS:GO)?

Cloud VPS
0 głosów
2,615 wizyt
pytanie zadane 13 maja 2016 w Systemy operacyjne, programy przez Michał Samolewski Bywalec (2,240 p.)
Witam, potrzebuję pilnie jakiegoś dobrego programiku, a dokładniej można to nazwać benchmarka, który można włączyć podczas grania w dowolną i grę, w której zmierzy takie parametry jak:
- najwieksza uzyskana ilosc FPS,

- najmniejsza uzyskana ilosc FPS,

- srednia uzyskana ilosc FPS.

Mam na mysli program w styl Valley Benchmark, tylko on niestety nie mierzy tego w dowolnej naszej grze.

Mam MSI AfterBurner razem z RivaTuner, ale z tego co wiem mogę tym tylko pokazac różne parametry podczas grania, lecz zmierzyc niestety juz nie. Dziekuje z gory za pomoc! :)
komentarz 13 maja 2016 przez CzikaCarry Szeryf (75,340 p.)
Co rozumiesz poprzez "pokazać" i zmierzyć"?

1 odpowiedź

+1 głos
odpowiedź 13 maja 2016 przez Barus Stary wyjadacz (14,120 p.)

W MSI AfterBurner przecież jest pokazane ile max i min FPS, a nawet masz wykres :) 

1
komentarz 13 maja 2016 przez Michał Samolewski Bywalec (2,240 p.)
Dziękuję bardzo. Szczerze mówiąc pierwszy raz miałem styczność z tym programem i nawet się nie zorientowałem. Dziękuję za poświęcony czas na odpowiedź i pomoc. Pozdrówki! :)
1
komentarz 13 maja 2016 przez Barus Stary wyjadacz (14,120 p.)
Nie ma sprawy, miłej rozgrywki :)

Pozdrawiam!

Podobne pytania

0 głosów
2 odpowiedzi 364 wizyt
pytanie zadane 24 marca 2017 w Sprzęt komputerowy przez Andrzej Majewski Nowicjusz (150 p.)
0 głosów
0 odpowiedzi 958 wizyt
pytanie zadane 2 stycznia 2019 w Sprzęt komputerowy przez Ku Sio Nowicjusz (120 p.)
0 głosów
2 odpowiedzi 631 wizyt
pytanie zadane 15 czerwca 2019 w Sprzęt komputerowy przez Qmega Początkujący (270 p.)

93,454 zapytań

142,448 odpowiedzi

322,717 komentarzy

62,832 pasjonatów

Motyw:

Akcja Pajacyk

Pajacyk od wielu lat dożywia dzieci. Pomóż klikając w zielony brzuszek na stronie. Dziękujemy! ♡

Oto polecana książka warta uwagi.
Pełną listę książek znajdziesz tutaj

Kursy INF.02 i INF.03
...