• Najnowsze pytania
  • Bez odpowiedzi
  • Zadaj pytanie
  • Kategorie
  • Tagi
  • Zdobyte punkty
  • Ekipa ninja
  • IRC
  • FAQ
  • Regulamin
  • Książki warte uwagi

Promowanie się na youtube. Mała pomoc

Mały hosting, OGROMNE możliwości
+3 głosów
695 wizyt
pytanie zadane 11 maja 2016 w Nasze poradniki przez Else Stary wyjadacz (12,260 p.)
Zacznę może od tego, że temat promuje w pewien sposób moją stronę. Tak wiem był już temat o gdzie-ogladac.pl i wcale nie chcę spamować tym na forum, żeby podbić sobie ranking w google (no dobra może trochę ;) ).

Wracając do tematu. Wielu youtuberów, tworzących poradniki, kursy, filmy, ma problem z wybiciem się na youtube. Znam ten ból, kiedy film, na który poświęciliście kilka godzin pracy i walki z samym sobą, zdobywa raptem 32 wyświetlenia w ciągu miesiąca, bo jest na 5 stronie w wyszukiwarce. Dlatego właśnie za poradą innego użytkownika forum, dodałem na stronę kategorię Społeczność YouTube (Youtube Social), gdzie można wrzucać jakiekolwiek filmy chcecie.

Strona została odnowiona pod względem graficznym i dodana została nowa funkcja pozwalająca na ebedowanie filmów z youtube, więc materiał może być teraz do wyboru, odtwarzany z poziomu strony lub w formie linku do youtube.

Czemu ma to służyć? Po pierwsze, ma pomóc wybić się osobom, które robią wartościowe materiały, a mają małą widownię. Po drugie, dodane filmy są pozycjonowane w google, co pozwala wyszukać wartościowych informacji ludziom, którzy nie wiedzą, gdzie szukać tej wiedzy. No i wreszcie po trzecie, pozwoli zarobić nieco pieniędzy na chleb i coś do chleba XD.

Zapraszam na stronę: http://gdzie-ogladac.pl/

I poradnik na yt jak dodawać filmy: https://www.youtube.com/watch?v=-fejhmu3HTw

Zaloguj lub zarejestruj się, aby odpowiedzieć na to pytanie.

Podobne pytania

+15 głosów
4 odpowiedzi 949 wizyt
–5 głosów
0 odpowiedzi 274 wizyt
–1 głos
1 odpowiedź 275 wizyt
pytanie zadane 20 kwietnia 2018 w Offtop przez k3ybo4rd Obywatel (1,180 p.)

93,717 zapytań

142,629 odpowiedzi

323,261 komentarzy

63,261 pasjonatów

Motyw:

Akcja Pajacyk

Pajacyk od wielu lat dożywia dzieci. Pomóż klikając w zielony brzuszek na stronie. Dziękujemy! ♡

Oto polecana książka warta uwagi.
Pełną listę książek znajdziesz tutaj

Twierdza Linux. Bezpieczeństwo dla dociekliwych

Aby uzyskać rabat -10%, użyjcie kodu pasja-linux, wpisując go w specjalne pole w koszyku.

...