• Najnowsze pytania
  • Bez odpowiedzi
  • Zadaj pytanie
  • Kategorie
  • Tagi
  • Zdobyte punkty
  • Ekipa ninja
  • IRC
  • FAQ
  • Regulamin
  • Książki warte uwagi

Postawienie strony internetowej na WordPressie

42 Warsaw Coding Academy
–1 głos
219 wizyt
pytanie zadane 6 maja 2016 w Sieci komputerowe, internet przez Maskam Nowicjusz (120 p.)
Witam wszystkich :)

Otóż posiadam wykupioną domenę, również hosting ale na nim już mam jedną domenę i szukam osoby, która będzie w stanie podpiąć mi drugą domenę pod hosting pierwszej domeny i postawi mi strone na wordpressie. Ogólnie rzecz biorąc, domenę i hosting mam ze strony ovh.pl, trzeba by było tam dodatkowo wykupić bazę danych o konkretnej pojemności, ściągnąć wordpressa i przerzucić dane z bazy danych na wordpressa, na którym będzie postawiona strona. Chodzi mi o postawienie najzwyklejszej strony za pomocą wordpressa, owszem są do tego poradniki ale nie mogę się w tym za bardzo połapać jak i również nie chce tej strony źle stworzyć.

Uściślając nie chodzi mi o stawianie strony za 2-3 tysiące złotych, tylko o postawienie strony na wordpressie przy wykupieniu domeny hostingu i bazy danych w tym przypadku ze strony ovh.pl.

https://www.youtube.com/watch?v=0nraCpLRiIU tutaj wrzucam link, do jednego z poradników jak to zrobić i chce żeby strona wyglądała właśnie tak, prosta, zwykła z szablonami od wordpressa itd.

Chętną osobę prosze o kontakt i o uściślenie za jaką kwotę byłaby w stanie to zrobić, lub jakieś nakierowanie mnie jeśli musiałbym sam to zrobić :)

Pozdrawiam !

Zaloguj lub zarejestruj się, aby odpowiedzieć na to pytanie.

Podobne pytania

0 głosów
0 odpowiedzi 804 wizyt
0 głosów
1 odpowiedź 316 wizyt
+1 głos
2 odpowiedzi 234 wizyt

93,398 zapytań

142,390 odpowiedzi

322,580 komentarzy

62,759 pasjonatów

Motyw:

Akcja Pajacyk

Pajacyk od wielu lat dożywia dzieci. Pomóż klikając w zielony brzuszek na stronie. Dziękujemy! ♡

Oto polecana książka warta uwagi.
Pełną listę książek znajdziesz tutaj

VMware Cloud PRO - przenieś swoją infrastrukturę IT do chmury
...