• Najnowsze pytania
  • Bez odpowiedzi
  • Zadaj pytanie
  • Kategorie
  • Tagi
  • Zdobyte punkty
  • Ekipa ninja
  • IRC
  • FAQ
  • Regulamin
  • Książki warte uwagi

Gdzie sprzedawać szablony ?

VPS Starter Arubacloud
0 głosów
322 wizyt
pytanie zadane 6 maja 2016 w Rozwój zawodowy, nauka, praca przez Astern Nowicjusz (120 p.)
Cześć wam !

Od jakiegoś czasu uczę się HTML , CSS i JS (JS trochę kiepsko ). Ostatnio trafiłem na stronę d4u, na której sprzedawane są szablony na podobnym poziomie do moich własnych. Zastanawiałem się czy da się je sprzedawać.

W związku z tym mam 2  pytania :

- Gdzie mogę sprzedać moje szablony oparte na HTML + CSS ?

- Ile za takie szablony mogę chcieć ?

Z góry dziękuje za wszystkie odpowiedzi :)
komentarz 6 maja 2016 przez writen Nałogowiec (29,060 p.)
Jeśli twoje szablony są na podobnym poziomie co te z d4u, to najzwyklej nie warto ich sprzedawać. Inaczej zrobisz ludziom tylko krzywdę.
komentarz 6 maja 2016 przez Astern Nowicjusz (120 p.)
Ok, rozumiem. Myślałem, że zawsze kilka dyszek wpadnie... Jeżeli są aż tak tragiczne, to douczę się jeszcze trochę i spróbuje zrobić coś lepszego. Dzięki za odpowiedź
komentarz 6 maja 2016 przez writen Nałogowiec (29,060 p.)
Oczywiście ja nie oceniam twojej pracy.

Jeśli bardzo ci zależy możesz szukać nabywców na różnych forach webmasterskich lub forach pasujących do tematyki stworzonego szablonu.

Zobacz jakie szablony są sprzedawane na http://themeforest.net i zastanów się jak wiele Ci do nich brakuje.

1 odpowiedź

0 głosów
odpowiedź 6 maja 2016 przez niezalogowany
edycja 6 maja 2016
My mamy wiedzieć na ile wyceniasz swoją pracę? Wystaw za konkretną kwotę, a rynek zweryfikuje czy są tyle warte czy nie.

Podobne pytania

0 głosów
1 odpowiedź 947 wizyt
0 głosów
1 odpowiedź 457 wizyt
pytanie zadane 14 lutego 2019 w C i C++ przez Sic Dyskutant (8,510 p.)
+1 głos
2 odpowiedzi 537 wizyt
pytanie zadane 20 kwietnia 2018 w Nasze projekty przez niezalogowany

93,005 zapytań

141,971 odpowiedzi

321,252 komentarzy

62,344 pasjonatów

Motyw:

Akcja Pajacyk

Pajacyk od wielu lat dożywia dzieci. Pomóż klikając w zielony brzuszek na stronie. Dziękujemy! ♡

Oto polecana książka warta uwagi.
Pełną listę książek znajdziesz tutaj

Wprowadzenie do ITsec, tom 2

Można już zamawiać tom 2 książki "Wprowadzenie do bezpieczeństwa IT" - będzie to około 650 stron wiedzy o ITsec (17 rozdziałów, 14 autorów, kolorowy druk).

Planowana premiera: 30.09.2024, zaś planowana wysyłka nastąpi w drugim tygodniu października 2024.

Warto preorderować, tym bardziej, iż mamy dla Was kod: pasja (użyjcie go w koszyku), dzięki któremu uzyskamy dodatkowe 15% zniżki! Dziękujemy zaprzyjaźnionej ekipie Sekuraka za kod dla naszej Społeczności!

...