• Najnowsze pytania
  • Bez odpowiedzi
  • Zadaj pytanie
  • Kategorie
  • Tagi
  • Zdobyte punkty
  • Ekipa ninja
  • IRC
  • FAQ
  • Regulamin
  • Książki warte uwagi

zapraszam do odwiedzenia mojej strony internetowej po gruntownej przebudowie

VPS Starter Arubacloud
–1 głos
436 wizyt
pytanie zadane 4 maja 2016 w Nasze projekty przez konradwiktor123 Użytkownik (930 p.)
edycja 4 maja 2016 przez konradwiktor123

zmieniłem kolorystyke i dodałem parę rzeczy

www.kowik-24.esy.es

6 odpowiedzi

+3 głosów
odpowiedź 4 maja 2016 przez niezalogowany

Nie wiem, czy oceniając Twoją witrynę od strony wizualnej uwierzyłbym w

i tworzę strony internetowe

O kliknięciu we współpracę nawet nie wspominając ;) 

0 głosów
odpowiedź 4 maja 2016 przez jaca121212 Nałogowiec (40,760 p.)
Nic tu w sumie nie ma do ocenu na kod nawet nie patrze ale co mi się wrzuca w oczy to twoje menu na górze strony i dużo jest kolorów, zrób max 3 kolory zlewające się ze sobą to w zupełności wystarczy ani w stopce nic nie ma , przetłumacz stronę jest na każdej podstronie może to ładniej by wyglądało jakbyś to dał obok menu w jednej lini.
0 głosów
odpowiedź 4 maja 2016 przez Kariston Veluraz Nowicjusz (140 p.)
edycja 4 maja 2016 przez Kariston Veluraz
Witaj, myślę, że projektując strony powinieneś używać jakiegoś kulera ( program do dobierania kolorów). Myślę też, że powinieneś stworzyć stronę zgodnie z obecnie panującym material design. Podkreślisz w ten sposób, że znasz się na rzeczy oraz, że jesteś na bieżąco z aktualną modą, Co przyciągnie uwagę przyszłych klientów.
komentarz 4 maja 2016 przez niezalogowany

disain

Serio? lol 

komentarz 4 maja 2016 przez Kariston Veluraz Nowicjusz (140 p.)
Ojej, śpieszyłem się. Dziękuję i pozdrawiam. Mam nadzieję, że już wszystko dobrze.
0 głosów
odpowiedź 4 maja 2016 przez niezalogowany
Wizualnie do dopracowania oczywiście, jakieś ładne tło, kolory muszą być tak aby się ze sobą zgrały. Daj ładny nagłówek, udoskonal divy i bedzie git jak na stronę która ma tylko udoskonalać twoje umiejętnosci
0 głosów
odpowiedź 4 maja 2016 przez MichuDev Pasjonat (20,300 p.)

Warto byłoby zmienić kolory, dodać logo,stopkę zmienić tło. Polecam również oglądanie innych stron w celu szukania inspiracji, jedną z takich stron jest http://themeforest.net/.

0 głosów
odpowiedź 4 maja 2016 przez Paweł123 Nałogowiec (33,500 p.)
Strona może być, jednak popracowałbym solidnie nad wyglądem ;)

Podobne pytania

0 głosów
6 odpowiedzi 505 wizyt
0 głosów
11 odpowiedzi 552 wizyt
pytanie zadane 21 kwietnia 2016 w Nasze projekty przez baroser13 Użytkownik (750 p.)
–1 głos
6 odpowiedzi 1,047 wizyt
pytanie zadane 3 lutego 2016 w HTML i CSS przez ThePatrykOOO Dyskutant (8,400 p.)

93,032 zapytań

141,996 odpowiedzi

321,300 komentarzy

62,379 pasjonatów

Motyw:

Akcja Pajacyk

Pajacyk od wielu lat dożywia dzieci. Pomóż klikając w zielony brzuszek na stronie. Dziękujemy! ♡

Oto polecana książka warta uwagi.
Pełną listę książek znajdziesz tutaj

Wprowadzenie do ITsec, tom 2

Można już zamawiać tom 2 książki "Wprowadzenie do bezpieczeństwa IT" - będzie to około 650 stron wiedzy o ITsec (17 rozdziałów, 14 autorów, kolorowy druk).

Planowana premiera: 30.09.2024, zaś planowana wysyłka nastąpi w drugim tygodniu października 2024.

Warto preorderować, tym bardziej, iż mamy dla Was kod: pasja (użyjcie go w koszyku), dzięki któremu uzyskamy dodatkowe 15% zniżki! Dziękujemy zaprzyjaźnionej ekipie Sekuraka za kod dla naszej Społeczności!

...