• Najnowsze pytania
  • Bez odpowiedzi
  • Zadaj pytanie
  • Kategorie
  • Tagi
  • Zdobyte punkty
  • Ekipa ninja
  • IRC
  • FAQ
  • Regulamin
  • Książki warte uwagi

Laptop do Unity,Blender,SonyVegas ?

VPS Starter Arubacloud
0 głosów
422 wizyt
pytanie zadane 3 maja 2016 w Sprzęt komputerowy przez veryhotshark Obywatel (1,620 p.)
edycja 3 maja 2016 przez veryhotshark
Witam zamierzam kupić laptop żeby poza domem uczyć się programowania itp. Chciałbym żeby cena nie przekraczała 5000zl I żeby ciągnął dobrze takie programy jak:

-Unity

-Unreal Engine

-Blender I inne podobne np. Maya , 3d max czy Cinema 4d

-Sony Vegas 13 i inne programy do edytowania jak Adobe premiere czy after effects

-Photoshop I Illustrator , Gimp

-no i może też trochę do grania Na średnich ustawieniach

-dobra bateria tez .

Jak cena przekracza 5000zl to i tak proszę podesłać linka to bardziej zaoszczędze ,bo chce żeby ten laptop służył mi przez wiele lat oraz nie chce produktów firmy Apple ,bo nie jestem przyzwyczajony do nich i wolę windowsa najlepiej 10 lub 7

2 odpowiedzi

0 głosów
odpowiedź 3 maja 2016 przez Czorny Początkujący (260 p.)
Chcesz na lata to polecam laptopy Della. Według mnie najlepsze i sam sprzęt oraz chyba najlepsza gwarancja w Polsce.
0 głosów
odpowiedź 6 maja 2016 przez FxJerzy Stary wyjadacz (12,460 p.)

Podobne pytania

0 głosów
2 odpowiedzi 1,451 wizyt
0 głosów
2 odpowiedzi 895 wizyt
pytanie zadane 24 kwietnia 2016 w Sprzęt komputerowy przez Konrad Szymanski Nowicjusz (120 p.)
+1 głos
0 odpowiedzi 75 wizyt

93,020 zapytań

141,983 odpowiedzi

321,283 komentarzy

62,366 pasjonatów

Motyw:

Akcja Pajacyk

Pajacyk od wielu lat dożywia dzieci. Pomóż klikając w zielony brzuszek na stronie. Dziękujemy! ♡

Oto polecana książka warta uwagi.
Pełną listę książek znajdziesz tutaj

Wprowadzenie do ITsec, tom 2

Można już zamawiać tom 2 książki "Wprowadzenie do bezpieczeństwa IT" - będzie to około 650 stron wiedzy o ITsec (17 rozdziałów, 14 autorów, kolorowy druk).

Planowana premiera: 30.09.2024, zaś planowana wysyłka nastąpi w drugim tygodniu października 2024.

Warto preorderować, tym bardziej, iż mamy dla Was kod: pasja (użyjcie go w koszyku), dzięki któremu uzyskamy dodatkowe 15% zniżki! Dziękujemy zaprzyjaźnionej ekipie Sekuraka za kod dla naszej Społeczności!

...