• Najnowsze pytania
  • Bez odpowiedzi
  • Zadaj pytanie
  • Kategorie
  • Tagi
  • Zdobyte punkty
  • Ekipa ninja
  • IRC
  • FAQ
  • Regulamin
  • Książki warte uwagi

Wejście liniowe mikrofon

VPS Starter Arubacloud
0 głosów
869 wizyt
pytanie zadane 16 kwietnia 2016 w Sprzęt komputerowy przez MasterShake Nowicjusz (150 p.)
Witam, zepsuło mi się wejście na mikrofon z przodu komputera, a z tyłu mam na słuchawki i wejście liniowe, wie ktoś może jak zmienić wejście liniowe na mikrofon ?

2 odpowiedzi

0 głosów
odpowiedź 16 kwietnia 2016 przez Barus Stary wyjadacz (14,120 p.)
Możesz spróbować ściągnąć dodatkowy sterownik od producenta płyty (o ile jest), możliwe, że tam będzie opcja zamiany. Ja takową mam na płycie Z97 od Asusa.
0 głosów
odpowiedź 17 kwietnia 2016 przez PreZmyK Pasjonat (21,470 p.)
Kolejny, który myśli, że ludzie czytają w myślach? Może kolega by podał przynajmniej model karty. W większości realteków wystarczy kliknąć na gniazda w managerze audio i wybrać mikrofon.

Podobne pytania

0 głosów
0 odpowiedzi 814 wizyt
0 głosów
1 odpowiedź 1,697 wizyt
0 głosów
0 odpowiedzi 142 wizyt

93,009 zapytań

141,976 odpowiedzi

321,257 komentarzy

62,351 pasjonatów

Motyw:

Akcja Pajacyk

Pajacyk od wielu lat dożywia dzieci. Pomóż klikając w zielony brzuszek na stronie. Dziękujemy! ♡

Oto polecana książka warta uwagi.
Pełną listę książek znajdziesz tutaj

Wprowadzenie do ITsec, tom 2

Można już zamawiać tom 2 książki "Wprowadzenie do bezpieczeństwa IT" - będzie to około 650 stron wiedzy o ITsec (17 rozdziałów, 14 autorów, kolorowy druk).

Planowana premiera: 30.09.2024, zaś planowana wysyłka nastąpi w drugim tygodniu października 2024.

Warto preorderować, tym bardziej, iż mamy dla Was kod: pasja (użyjcie go w koszyku), dzięki któremu uzyskamy dodatkowe 15% zniżki! Dziękujemy zaprzyjaźnionej ekipie Sekuraka za kod dla naszej Społeczności!

...