Zacznę od kodu:
<a name="about"></a>
Co to takiego? zamiast robić pusty znacznik możesz spokojnie zastosować kotwiczkę trochę innego typu. Do elementu <section class="bottles"> dodaj id="bottles" i nie będziesz musiał dodawać kolejnego znacznika(patrz wyżej).
__
Grafiki w <aside> zastosował bym mimo wszystko <figure>.
__
Znaczniki <p> w nich ten text wygląda mocno 2/10 zastosuj tam inną czcionkę, widzę że masz wgraną "Roboto", ona jest praktycznie jedną z najlepszych według standardów google material design. Jak ją wstawisz to twoja strona raptem zostanie odmłodzona o kilka lat :p [link tutaj!] Lepiej prawda? (dodałem tam również line-height: 1.6em;)
__
Jeżeli chodzi o cienie... hmm zmienił bym na zupełnie inne [link]
Dla znacznika <h2> również ustaw czcionkę :p
__
Jeszcze jedna bardzo ważna sprawa, pewnie cię to urazi bo widziałem że trochę czasu się z tym męczysz, ale całe menu bym przebudował. Nie wygląda ono na nowoczesne... wręcz przeciwnie. Na moje oko to taki 2006 rok. Wygląda to słabo. Jeżeli już chcesz uparcie przy nim zostać to zmienił bym na nim ikony, mają one taki wredny cień, to on powoduje że to wygląda słabo. Jeżeli chodzi o ikony to polecam:
Font-awesome
Fontello
Jeżeli chcesz trochę zapoznać się ze standardami 2016 roku to zapraszam go zapoznania się z tym filmem.
Podsumowanie!
Strona wygląda staroświecko, ale drobne zmiany designu powinny pomóc. Zadbaj o fonty cienie i grafiki. Jeżeli chodzi o resztę błędnych znaczników to widzę że koledzy już ci wypatrzyli. Postaraj się przełamać rutynę, każda sekcja wygląda tak samo, zmienił bym to tak żeby ta strona dostałą życia. Osobiście moja ocena tej strony to 4/10, ale spokojnie! Drobne korekty i będzie dużo lepiej.