Czołem Pasjonaci!
Chciałem Wam przedstawić swój najnowszy projekt: www.freelancelot.pl
Pół roku temu przerwałem studia i zacząłem swoją wędrówkę po świecie. Przy okazji sprawdzam, w jaki sposób łączyć podróże z pracą zdalną, jako freelancer - programista.
FreeLancelot.pl to blog autorski, na którym będę się dzielił swoimi przygodami jak i widzą dotyczącą pracy freelancera. Więc, zapraszam Was do czytania jak i polubienia strony na facebook-u: https://www.facebook.com/freelancelotPL/
Zwykle nie proszę Was o ocenę/korektę moich projektów, ale dzisiaj zrobię wyjątek. Jest to pierwszy raz, kiedy tworzyłem stronę od pustej kartki papieru a następnie wdrażałem ją pod Wordpressa. Dlatego proszę Was o ocenę kodu, wyglądu, funkcjonalności. Jednym słowem wszystkie uwagi mile widziane.
P.S. Target=”_blank” -> wiem, że sporo osób tego odradza, ale dopóki konsorcjum tego nie wycofało z HTML5 to uważam, że jak ktoś chce to stosować, to niech stosuje :)
P.P.S. Ciekawe czy ktoś zgadnie, czym się inspirowałem przy tworzeniu strony FreeLancelot.pl ? Pierwsza osoba, która odpowie prawidłowo dostanie ode mnie pocztówkę z Tajlandii :)