Witam.Diagnostyka może być z lekka długa.Martwi mnie ten przycisk reset(o to chodzi z tym restart?).Jeśli masz dostęp do innego zasilacza.Zacznij od niego.Podpowiem jak zrobić diagnozę ale nic nie gwarantuję
.Otóż,niedawno udało mi się dogadać,w pewnym sklepie który prowadzi też serwis,"wypożyczyć" zasilacz,omówiłem problem.obiecałem że jeśli to rzeczywiście zasilacz to jutro wypisujemy paragon.Wpłaciłem kwotę za zasilacz.Oni obiecali że otrzymam kasę "nazad" jeśli zwrócę go do jutra.Trochę gadany i śmiałości trzeba mieć 
Załóżmy że to zasilacz,opcja pierwsza,idziesz po paragon za zasilacz(bo ma gwarancję np.2lata) Opcja druga naprawiasz swój zasilacz(z reguły są w nim napuchnięte kondensatory )wymieniasz i powinien działać.
Przy okazji sprawdź w jakim stanie są kondensatory elektrolityczne na płycie głównej jeśli część z nich jest napuchnięta(górna ich powierzchnia ma być płaska a nie wypukła) to są do wymiany,tracą parametry i prawdopodobnie Twój reset nie działa.To tylko moje przypuszczenia.Prosiłeś o pomoc
Zacznij od.....zasilacza i oględzin płyty głównej.Nie wykluczam, przycisk reset też może być uszkodzony,przerwa na przewodach łączących z płytą,wtczka z pinów wypadła...Może być tych przyczyn wiele.Pomogę,czekam,działaj spokojnie,myśl też gdzie wkładasz palce