• Najnowsze pytania
  • Bez odpowiedzi
  • Zadaj pytanie
  • Kategorie
  • Tagi
  • Zdobyte punkty
  • Ekipa ninja
  • IRC
  • FAQ
  • Regulamin
  • Książki warte uwagi

Wspólna nauka programowania

VMware Cloud PRO - przenieś swoją infrastrukturę IT do chmury
+4 głosów
1,461 wizyt
pytanie zadane 8 kwietnia 2016 w C# przez codeobiect Początkujący (480 p.)
Hej,

na początku chciałbym wszystkich powitać jako, że jest to mój pierwszy temat i post na forum!

Szukam osoby/osób chętnej/ych do wspólnej nauki programowania C#. Sam niedawno zacząłem i pomyślałem sobie, że fajnie byłoby mieć kogoś z kim można wymienić doświadczenia, napisać razem jakiś fajny projekt.

Także wszystkie chętne osoby proszę o zgłoszenie do mnie.

Jeśli ma ktoś jakieś sugestie/pytania to proszę pisać, może akurat wywiąże się jakaś ciekawa dyskusja ;)

Pozdrawiam!

9 odpowiedzi

+2 głosów
odpowiedź 9 kwietnia 2016 przez Dorion300 Szeryf (90,250 p.)
Ja dobrze znam C#, mogę się przyłączyć do nauki jeśli oczywiście będę miał czas

W jaki sposób będzie występowała komunikacja? Czatowa, głosowa lub dowolna?
1
komentarz 9 kwietnia 2016 przez jpacanowski VIP (101,940 p.)

Ja dobrze znam C#, mogę się przyłączyć do nauki

?

komentarz 9 kwietnia 2016 przez Dorion300 Szeryf (90,250 p.)
Pomóc mogę, może i umiem ale nigdy nie uczyłem się z kimś, tylko sam.
A tak to może go zachęcę do C# ucząc się razem i może też coś się nauczę.

Po prostu się nudzę, chce sobie przypomnieć czysto praktycznie C#.
Może jeszcze ktoś dołączy i będą 3 osoby.
Ale informuję o swojej znajomości, ponieważ może osoba pytająca chce się uczyć tylko z osobami na równym poziomie.
komentarz 9 kwietnia 2016 przez codeobiect Początkujący (480 p.)
Jak najbardziej byłbym za współpracą :) Co do komunikacji to już do obgadania :) Teraz w week jestem w szkole, więc mogę czasami nie odpisywać, ale temat kontroluje i w razie co się odzywam.
+2 głosów
odpowiedź 9 kwietnia 2016 przez iWantCode Bywalec (2,170 p.)
Ja jestem chętny, ktoś by mnie zmotywował i może przestałbym grać w idiotyczne gry.
0 głosów
odpowiedź 8 kwietnia 2016 przez Eliro Stary wyjadacz (12,160 p.)
Dlaczego akurat C#?
komentarz 8 kwietnia 2016 przez codeobiect Początkujący (480 p.)
Dzięki za odpowiedź.

A dlaczego nie? Oczywiście się nie zamykam. Jeśli znajdą sie chętne osoby na inny język to czemu nie, zawsze warto czegoś spróbować.
0 głosów
odpowiedź 9 kwietnia 2016 przez jegor377 Stary wyjadacz (13,230 p.)
ja kiedyś się tak uczyłem i powiem, że to całkiem spoko o ile ustalicie sobie jakiś projekt i go przemyślicie (tu może przydać się trello). My się wtedy porozumiewaliśmy za pomocą TeamViewera, ale krótko tam byłem i cały team się rozszedł po niedługim czasie szukać pracy.
komentarz 9 kwietnia 2016 przez codeobiect Początkujący (480 p.)
To są sprawy już do obgadania w grupie :) Jak znajda się chętni to i pewnie pomysły się znajdą :)
0 głosów
odpowiedź 16 kwietnia 2016 przez dasad33 Użytkownik (710 p.)
Ja także jestem chętny do wspólnej nauki i stworzenia razem jakiegoś fajnego projektu. Mój mail to dasad33_79@o2.pl jeśli jeszcze jest to aktualne i chcielibyście mnie dodać do teamu to napiszcie mi na maila.
0 głosów
odpowiedź 16 kwietnia 2016 przez damek1010 Obywatel (1,880 p.)
Chętnie się przyłączę, C# używam do tworzenia gier w Unity3d. Można napisać jakiś mały projekcik ;)
0 głosów
odpowiedź 16 kwietnia 2016 przez hubot Dyskutant (9,090 p.)
Ja jestem chętny. Umiem dobrze C#, więc moglibyśmy spróbować swoich sił w Windows Forms, WPF, Universal Platform czy Xamarin. Cały czas uczę się C# i nowych technologii oraz języków powiązanych z nim, które kiedyś mogą się przydać. Mam konto na githubie, więc moglibyśmy skorzystać z systemu kontroli wersji i zrobić wspólnie projekt. Jak coś to pisz na PW, chętnie odpiszę.
0 głosów
odpowiedź 2 lipca 2016 przez Shock Nowicjusz (180 p.)
Witam, chętnie pouczę się wspólnie programować. Umiem podstawy programowania, lecz brakuje mi motywacji do dalszej nauki. Mam 3 książki odnośnie c# które na pewno się przydadzą. Jeśli jesteś zainteresowany to pisz. Posiadam ts3/skype Pozdrawiam!
0 głosów
odpowiedź 18 września 2016 przez Łukasz96 Nowicjusz (160 p.)
Też szukam kogoś chętnego do wspólnej nauki i pracy przy projektach, mile widziane osoby bardzo początkujące i mające chęć do nauki, oczywiście pogadanki na ts3 ;)

Podobne pytania

0 głosów
2 odpowiedzi 533 wizyt
+2 głosów
0 odpowiedzi 1,154 wizyt
pytanie zadane 17 października 2021 w Ogłoszenia, zlecenia przez Dagmara29 Nowicjusz (150 p.)
0 głosów
0 odpowiedzi 311 wizyt
pytanie zadane 9 listopada 2019 w Rozwój zawodowy, nauka, praca przez Hardwell Dyskutant (9,020 p.)

93,444 zapytań

142,436 odpowiedzi

322,698 komentarzy

62,806 pasjonatów

Motyw:

Akcja Pajacyk

Pajacyk od wielu lat dożywia dzieci. Pomóż klikając w zielony brzuszek na stronie. Dziękujemy! ♡

Oto polecana książka warta uwagi.
Pełną listę książek znajdziesz tutaj

...