• Najnowsze pytania
  • Bez odpowiedzi
  • Zadaj pytanie
  • Kategorie
  • Tagi
  • Zdobyte punkty
  • Ekipa ninja
  • IRC
  • FAQ
  • Regulamin
  • Książki warte uwagi

Jak polaczyc biblioteke qt w c++ z visual studio 2015?

VPS Starter Arubacloud
0 głosów
1,093 wizyt
pytanie zadane 7 kwietnia 2016 w C i C++ przez Kasper Kalfas Nowicjusz (120 p.)
Hej mam obliczyc pole figury pod funkcja czyli calka oznaczona z uzyciem OpenMP. Musze do tego dodac jakis progress bar oraz inputy. Jak zitegrowac Qt albo inną biblioteke graficzna aby uzyskac srodowisko graficzne w visual studio 2015 pod c++

1 odpowiedź

0 głosów
odpowiedź 7 kwietnia 2016 przez Ceki Mądrala (5,310 p.)
https://visualstudiogallery.msdn.microsoft.com/c89ff880-8509-47a4-a262-e4fa07168408 to jest wtyczka która pozwala na korzystanie z bibliotek qt w visual studio ;)
komentarz 7 kwietnia 2016 przez draghan VIP (106,230 p.)

Ech ech... Pewnie wystarczyło wyszukać frazę "visual studio 2015 c++ qt"... Ale lepiej zapytać na forum. indecision

komentarz 8 kwietnia 2016 przez Ceki Mądrala (5,310 p.)
Przynajmniej następni będą wiedzieli co robić ;), jeśli satysfakcjonuje cię ta odpowiedź możesz ją wybrać jako najlepszą.

Podobne pytania

0 głosów
0 odpowiedzi 96 wizyt
0 głosów
1 odpowiedź 326 wizyt
0 głosów
2 odpowiedzi 1,356 wizyt

92,768 zapytań

141,690 odpowiedzi

320,506 komentarzy

62,106 pasjonatów

Motyw:

Akcja Pajacyk

Pajacyk od wielu lat dożywia dzieci. Pomóż klikając w zielony brzuszek na stronie. Dziękujemy! ♡

Oto polecana książka warta uwagi.
Pełną listę książek znajdziesz tutaj.

Akademia Sekuraka

Niedawno wystartował dodruk tej świetnej, rozchwytywanej książki (około 940 stron). Mamy dla Was kod: pasja (wpiszcie go w koszyku), dzięki któremu otrzymujemy 10% zniżki - dziękujemy zaprzyjaźnionej ekipie Sekuraka za taki bonus dla Pasjonatów! Książka to pierwszy tom z serii o ITsec, który łagodnie wprowadzi w świat bezpieczeństwa IT każdą osobę - warto, polecamy!

...