• Najnowsze pytania
  • Bez odpowiedzi
  • Zadaj pytanie
  • Kategorie
  • Tagi
  • Zdobyte punkty
  • Ekipa ninja
  • IRC
  • FAQ
  • Regulamin
  • Książki warte uwagi

W jaką grę lubisz grać?

VPS Starter Arubacloud
+10 głosów
2,694 wizyt
pytanie zadane 5 kwietnia 2016 w Offtop przez zkkf56 Dyskutant (8,710 p.)
W jaką grę lubisz grać?

40 odpowiedzi

+9 głosów
odpowiedź 5 kwietnia 2016 przez Mirosław Zelent Nałogowiec (34,780 p.)
Ostatnio Diablo 3 (nadrabiam zaległości i gram też przez sentyment), ale jest to możliwe tylko raz w tygodniu - gram z drugą osobą, (z tym że nie przez sieć, tylko razem na kanapie :) Zabawa przednia, choć obiektywny nie jestem bo mam sentyment do serii
komentarz 5 kwietnia 2016 przez saliwan22 Gaduła (3,110 p.)
Też kiedyś lubiłem sobie pograć w Diablo czy w League of legens ale teraz z perspektywy czasu myślę sobie ile czasu zmarnowałem a mogłem go poświęcić na naukę programowania...
5
komentarz 5 kwietnia 2016 przez Mirosław Zelent Nałogowiec (34,780 p.)
Ano jasne, trzeba sobie myślę odpowiednio (proporcjonalnie) podzielić czas i nie przesadzać. Dla mnie osobiście liczy się równowaga, na pewno w życiu nie trzeba całkowicie rezygnować z rozrywek :) Pozdrawiam
komentarz 5 kwietnia 2016 przez Boshi VIP (100,240 p.)
+ za diablo ;) W 3 nie grałem- oficjalnie  brak czasu, jednak gry online  zjadają go sporo.  Jednak w 2 trochę przegrałem, nieśmiertelny RPG niczym warcraft III czy Heroes 3
komentarz 6 kwietnia 2016 przez Daaa22 Dyskutant (8,250 p.)
Grało się w 2... Ja pamiętam jak grałem (gdy byłem jeszcze w podstawówce) w dwójkę,  2 lata gry po kilka godzin dziennie, ahh... Teraz 3 część gry strasznie słabo wyszła, i mam wrażenie, że cała została zrobiona tylko dla kasy, choć przyznam, że rozumiem ich decyzje. Zrobienie nowego silnika gry wymaga dużo czasu i funduszy, ale jest to w pełni zrozumiałe. Mam nadzieje, że 4 część to będzie hit :)
+7 głosów
odpowiedź 5 kwietnia 2016 przez Przybysz_4444 Gaduła (3,200 p.)
Szachy od czasu do czasu ;)

A gier komputerowych staram się unikać ze względu na czas :)
komentarz 5 kwietnia 2016 przez Eryk Andrzejewski Mędrzec (164,260 p.)

yes za szachy :D

+4 głosów
odpowiedź 5 kwietnia 2016 przez Ehlert Ekspert (214,100 p.)

Gra najbliższa mojemu sercu... Wiedźmin 1 broken heart

komentarz 6 kwietnia 2016 przez Daaa22 Dyskutant (8,250 p.)
Najlepsza część! Sam chciałem to napisać, ale już mnie uprzedziłeś...
+3 głosów
odpowiedź 5 kwietnia 2016 przez Newtonik Gaduła (3,660 p.)
Ostatnio trochę pogrywam w Civilization V i Dirt Rally
+2 głosów
odpowiedź 5 kwietnia 2016 przez HaKIM Szeryf (87,590 p.)
edycja 5 kwietnia 2016 przez HaKIM
~ Debugejszyn Kodejszyn, wersja beta.

Serdecznie polecam.

Tak całkiem serio, nie mam w co grać. Na linux mint cs:go tak ścina, że dostaję białej gorączki, czego wolę unikać. Warcraft 3, odpaliłem przez wine, cały czas crashuje. Obecnie więc nie gram w żadne gry. Czy jest to coś dziwnego? Nie... Mam tyle rzeczy do robienia, że nie widzę różnicy.
+2 głosów
odpowiedź 5 kwietnia 2016 przez SebekChlebek Stary wyjadacz (11,290 p.)
Kiedyś lubiłem sobie pograć w gry typowo strategiczne, z elementami historii. Mam na myśli Europa Universalis (całą serię)
 Można nieziemsko się wkręcić w klimat, przejmujesz władzę nad XVIII Polską i musisz się zmagać z cłami, buntami, wrogami. Po prostu twórcy władowali w tą grę wszystko co się dało z tej dziedziny. Niestety gra pochłania ogromną ilość czasu i potrzebuje również dużo godzin aby, tę grę zrozumieć. Wymagana jest również dobra znajomość anielskiego, co prawda są jakieś amatorskie spolszczenia ale zazwyczaj nie pełne. Polecam tę grę każdemu fanowi historii i strategii. ;)
2
komentarz 5 kwietnia 2016 przez HaKIM Szeryf (87,590 p.)
Psst! Tę grę.
komentarz 5 kwietnia 2016 przez SebekChlebek Stary wyjadacz (11,290 p.)
Hehe, dzięki ;)
komentarz 5 kwietnia 2016 przez niezalogowany
Europa Universalis 2 - Stoi u mnie na półce wersja pudełkowa z 2001r. CD PROJEKT jak zawsze wysoki poziom, jeśli chodzi o dystrybucje i spolszczenie.

Sama gra jest niesamowita, do dziś, zdarza się, że usiądę wieczorem zaczynając niepozornie Wielką Kampanię, a odchodzę od komputera dopiero kilka dni później : )
+2 głosów
odpowiedź 5 kwietnia 2016 przez Eryk Andrzejewski Mędrzec (164,260 p.)

Szachy! laugh

A czasami ale to już rzadko - w kalambury wink

+2 głosów
odpowiedź 5 kwietnia 2016 przez Barus Stary wyjadacz (14,120 p.)
Nie gram często w gry, ale jeśli najdzie mnie ochota to lubię pyknąć w GTAV i przejść ponownie Outlasta :)

Pozdrawiam!
+2 głosów
odpowiedź 5 kwietnia 2016 przez Mar Cin Dyskutant (8,900 p.)
  • Project Entropia,
  • Diablo III,
  • Conter Strike

Oczywiście kiedyś  grałemw te gry,bo teraz nie mam czasu! :D

+1 głos
odpowiedź 5 kwietnia 2016 przez TheFeniks Gaduła (4,690 p.)
Ostatnio Just Cause 2,Kerbal space program,Terraria,Mount and Blade Warband,Tropico 4,Company of Heroes,

Troche tego jest :D

Pozdrawiam !
+1 głos
odpowiedź 5 kwietnia 2016 przez mati10d Gaduła (3,150 p.)
Grałem w wiele gier, ale najbardziej podeszła mi gra Leauge of legends.  jak myślę o niej przez pryzmat czasu. To uważam że to była strata czasu i kasy. :D PS za to co wydałem na konto można spokojnie kupić dobrą karte graficzną 1000zł+
+1 głos
odpowiedź 5 kwietnia 2016 przez Pixel040 Gaduła (3,100 p.)
hearthstone - fajna gra na logiczne myślenie
+1 głos
odpowiedź 5 kwietnia 2016 przez Aisekai Nałogowiec (42,190 p.)
Swego czasu grałem w szachy. Nawet III kategorie zdobyłem. Przez głupotę rzuciłem, jakbym nie rzucił to kto wie co by było teraz :/ (grałem od 5 roku życia, przez parę lat) Jednak uważam, że ten czas nie poszedł na marne. Potem były strategie, Warcraft 3, Command and Conquer 3, Etherlords (chyba 2), Gothic 2, trochę w Heroes, teraz w league of legends i ostatnio csa rzuciłem (y)
+1 głos
odpowiedź 5 kwietnia 2016 przez R.orlinski Mądrala (5,490 p.)
Kiedyś nałogowo grałem w World of Warcraft, dopóki nie zdałem sobie sprawy, że granie to strata czasu. :D
+1 głos
odpowiedź 6 kwietnia 2016 przez Dorion300 Szeryf (90,250 p.)
edycja 6 czerwca 2016 przez Dorion300
Najbardziej lubię grać w Elite: Dangerous i Warframe. (sumując czas spędzony z dwóch gier to prawie ten wynik osiąga 2000h)
Czasami pogram w gry strategiczne typu StarCraft, Planetary Annihilation czy XCOM
Ostatnio interesuję się grą Interstellar rift jak i serią Dragon Age.
Lubię gry związane z kosmosem, oczekuję na porządną grę RPG w kosmosie.
+1 głos
odpowiedź 6 kwietnia 2016 przez niezalogowany
Worms Armageddon i GTA V
+1 głos
odpowiedź 6 kwietnia 2016 przez CzlowiekSkrypt Nałogowiec (26,340 p.)
Battlefield i wszelkiej maści gry przygodowe, szczególnie od Telltale Games i Frogware( seria Sherlock Holmes <3)  :D No i sporadycznie jakaś większy tytuł typu Tomb Raider, Wiedźmin, Fallout 4. Licznik Steam pokazuje aktywność 6,5 godzin / 2 tygodnie więc jest stabilnie :D
+1 głos
odpowiedź 6 kwietnia 2016 przez shadou102 Pasjonat (21,610 p.)
Kiedyś zdarzało się grać: Gothic 2, Max Payne, GTA VC itp.

Teraz jedynie gram w The Settlers Online, choć  doszedłem do wniosku, że to zwykła strata czasu i poświęcam za dużo wolnych chwil i powoli wycofuje się z rozgrywki.

Mam też zakupione na promocji na steamie Age of Emipres 2 HD Edition, Metro i Metro Last Night, Company of Heroes 2, no i Wiedźmin 1 (przeszedłem akurat), Wiedźmin 2 i Wiedźmin 3 z dodatkiem. W sumie nie wiem czy kiedykolwiek przejdę te gry. Mój Xbox też nie był używany dłuższy czas. Stwierdziłem, że na razie mam inne bardziej konstruktywne zajęcia, no chyba, że raz na 3 miesiące się bardzo nudzę to włączę jakąś gra na godzinkę i pogram.
+1 głos
odpowiedź 15 kwietnia 2016 przez Inalex Nowicjusz (200 p.)
właśnie sprzedałem myszkę ze względu na uzależnienie od hazardu na skinach w csgo i nadmierną grę w tą grę. :/

SUpreme poszedł się srać, ale w zasadzie teraz mam czas na wszystko. nie polecam grać w gry typu lol/csgo ze  względu na zbyt długi czas który trzeba poświęcić na nabicie głupiej rangi; bo min trzeba grać 10godzin ....
+1 głos
odpowiedź 5 lutego 2017 przez Munvik Dyskutant (9,350 p.)
DarkSouls seria + CS:GO czasami

Podobne pytania

+1 głos
1 odpowiedź 971 wizyt
pytanie zadane 3 października 2017 w Offtop przez zkkf56 Dyskutant (8,710 p.)
0 głosów
1 odpowiedź 2,293 wizyt
–2 głosów
0 odpowiedzi 132 wizyt
pytanie zadane 4 kwietnia 2019 w Offtop przez AnnaK Nowicjusz (120 p.)

93,018 zapytań

141,985 odpowiedzi

321,274 komentarzy

62,362 pasjonatów

Motyw:

Akcja Pajacyk

Pajacyk od wielu lat dożywia dzieci. Pomóż klikając w zielony brzuszek na stronie. Dziękujemy! ♡

Oto polecana książka warta uwagi.
Pełną listę książek znajdziesz tutaj

Wprowadzenie do ITsec, tom 2

Można już zamawiać tom 2 książki "Wprowadzenie do bezpieczeństwa IT" - będzie to około 650 stron wiedzy o ITsec (17 rozdziałów, 14 autorów, kolorowy druk).

Planowana premiera: 30.09.2024, zaś planowana wysyłka nastąpi w drugim tygodniu października 2024.

Warto preorderować, tym bardziej, iż mamy dla Was kod: pasja (użyjcie go w koszyku), dzięki któremu uzyskamy dodatkowe 15% zniżki! Dziękujemy zaprzyjaźnionej ekipie Sekuraka za kod dla naszej Społeczności!

...