• Najnowsze pytania
  • Bez odpowiedzi
  • Zadaj pytanie
  • Kategorie
  • Tagi
  • Zdobyte punkty
  • Ekipa ninja
  • IRC
  • FAQ
  • Regulamin
  • Książki warte uwagi

Test na staż w Comarch

0 głosów
9,343 wizyt
pytanie zadane 2 kwietnia 2016 w Rozwój zawodowy, nauka, praca przez Macek Kolo Mądrala (5,480 p.)
Hej, chciałbym się dowiedzieć czy ktoś był na teście w Comarch odnośnie c/c++ embedded. Jestem ciekaw czy pytania są tylko z języka i jak wyglądają proporcje między c, a c++? Czy są też jakieś pytania odnośnie sieci, systemów, algorytmów? Nie wiem, czy przy powtarzaniu materialu skupić się na języku, czy na ogólnie? I byłbym wdzięczny też za jakieś porady :) I jak oceniacie poziom trudności tego testu?

1 odpowiedź

0 głosów
odpowiedź 21 kwietnia 2016 przez achilles147 Dyskutant (9,580 p.)
cześć, ja byłem rok temu na teście z samego c++ i sqla. Ogólnie rekrutacja tam jest dość złożona więc po pierwszym teście się nie kończy. Z tego co pamiętam to test był stosunkowo prosty ( wycieki pamięci, jakiś konstruktor kopiujący itd). Jeszcze pamiętam że było kilka pytań z poza samego języka c++ np co to są testy czarnej skrzynki?

Podobne pytania

0 głosów
2 odpowiedzi 17,401 wizyt
pytanie zadane 15 kwietnia 2017 w Rozwój zawodowy, nauka, praca przez Jakub0 Nowicjusz (140 p.)
0 głosów
2 odpowiedzi 5,138 wizyt
pytanie zadane 26 kwietnia 2017 w Rozwój zawodowy, nauka, praca przez Cohh Nowicjusz (150 p.)
+2 głosów
1 odpowiedź 2,105 wizyt

93,425 zapytań

142,421 odpowiedzi

322,647 komentarzy

62,787 pasjonatów

Motyw:

Akcja Pajacyk

Pajacyk od wielu lat dożywia dzieci. Pomóż klikając w zielony brzuszek na stronie. Dziękujemy! ♡

Oto polecana książka warta uwagi.
Pełną listę książek znajdziesz tutaj

VMware Cloud PRO - przenieś swoją infrastrukturę IT do chmury
...