• Najnowsze pytania
  • Bez odpowiedzi
  • Zadaj pytanie
  • Kategorie
  • Tagi
  • Zdobyte punkty
  • Ekipa ninja
  • IRC
  • FAQ
  • Regulamin
  • Książki warte uwagi

Poprawione Portfolio (70%) - co poprawić #2

+1 głos
434 wizyt
pytanie zadane 20 kwietnia 2015 w Nasze projekty przez Tsaju Użytkownik (820 p.)

Witam, a więc posłuchałem Waszych sugestii ( https://forum.pasja-informatyki.pl/9104/co-poprawic-w-tym-portfolio ) i poprawiłem co nieco. Chciałbym się dowiedzieć  co teraz myślicie na temat portfolio. Co do Twittera i Facebook'a u góry są to 4 obrazki aby potem zmienić je sobie (chce się dowiedzieć czy dobre miejsce wybrałem na wstawienie ich) Dodatkowo chciałbym abyście doradzili jaki jeszcze tekst odnośnik dostawić do MENU górnego i co jeszcze poprawić w menu. 

Dodam, że jak wgrywam bootstrapa bo psuje mi się cała strona nwm dlaczego. Również chcialbym się dowiedzieć jak u was wygląda ta strona i kolejne błędy wypisuje czekam :D http://dobreporgramyx3222.esy.es/# 

2 odpowiedzi

+1 głos
odpowiedź 20 kwietnia 2015 przez krecik1334 Maniak (58,390 p.)
Strona nieresponsywna, ogólnie to może być jeśli chodzi o layout. Popracuj bardziej nad responsywnością i treścią.
komentarz 20 kwietnia 2015 przez Tsaju Użytkownik (820 p.)
Cały czas nad tym pracuje (próbowałem z tym bootsrapem wszystko się psuje) narazie nie mam pomyłu na responsywność tej strony, jakiś dobry kurs muszę znaleźć aby pojąć co i jak. Dziękuje za opinię
+1 głos
odpowiedź 20 kwietnia 2015 przez Geek Pasjonat (19,660 p.)
Szczerze to ciężko wymienić co tutaj nie jest krzywo. 3 kontenery lorem ipsum u góry powinny być wyśrodkowane. Góre strony ja bym na Twoim miejscu całkiem wyrzucił i napisał od nowa, w sposób prosty, minimialistyczny. Napisy Kontakt i Szybki email i kreski pod nimi są źle położone względem odpowiadających im elementów. Popraw to i wtedy ocenimy. PS: Tą stronę robisz dla ćwiczeń i faktycznie dla firmy zajmującej się projektowanie stron? :)

Dopiero zaczynam zabawę z HTML/CSS dorwałem takiego layout i pod niego robię to - robię to dla siebie tylko iwyłącznie 

3 kontenery lorem ipsum u góry powinny być wyśrodkowan

U mnie są właśnie wyśrodkowane tylko muszę popracować nad responsywnością stron. 

Dzięki za opinię. 

komentarz 20 kwietnia 2015 przez Geek Pasjonat (19,660 p.)
Bootstrapa nie wystarczy tylko dołączyć do strony, należy odpowiednim elementom na stronie nadać odpowiednie - bootstrapowe klasy. Jak na start to jest okej, powodzenia w przyszłości :)

Bootstrapa nie wystarczy tylko dołączyć do strony, należy odpowiednim elementom na stronie nadać odpowiednie - bootstrapowe klasy. Jak na start to jest okej, powodzenia w przyszłości :)

Tak wiem muszę się tego poduczyć tylko brakuje trochę czasu narazie ukończyłem błędy wskazane we wcześniejszym temacie (brakuje tej responsywności) obiecuje naprawić i wstawie po raz 3 z kolejnymi poprawkami. Dzięki ;) 

Podobne pytania

+2 głosów
7 odpowiedzi 1,020 wizyt
pytanie zadane 14 kwietnia 2015 w Nasze projekty przez Tsaju Użytkownik (820 p.)
+9 głosów
5 odpowiedzi 928 wizyt
pytanie zadane 15 marca 2018 w Nasze projekty przez gremlin Dyskutant (7,600 p.)
0 głosów
1 odpowiedź 507 wizyt
pytanie zadane 25 maja 2017 w Nasze projekty przez Graatz Obywatel (1,480 p.)

93,742 zapytań

142,678 odpowiedzi

323,297 komentarzy

63,326 pasjonatów

Motyw:

Akcja Pajacyk

Pajacyk od wielu lat dożywia dzieci. Pomóż klikając w zielony brzuszek na stronie. Dziękujemy! ♡

Oto polecana książka warta uwagi.
Pełną listę książek znajdziesz tutaj

Twierdza Linux. Bezpieczeństwo dla dociekliwych

Aby uzyskać rabat -10%, użyjcie kodu pasja-linux, wpisując go w specjalne pole w koszyku.

...