• Najnowsze pytania
  • Bez odpowiedzi
  • Zadaj pytanie
  • Kategorie
  • Tagi
  • Zdobyte punkty
  • Ekipa ninja
  • IRC
  • FAQ
  • Regulamin
  • Książki warte uwagi

Android SDK aplikacja na androida

Aruba Cloud - Virtual Private Server VPS
0 głosów
343 wizyt
pytanie zadane 29 marca 2016 w PHP przez Jayix Użytkownik (680 p.)
Witam. mam problem. Stworzyłem standardową strone internetową która ma swoją wersje na androida. Tutaj mam problem. Otóż postawiłem sobie serwer na xampie, bazę danych z która się łącze przez PHP. Wszystko działa na komputerze. Skonfigurowałem xampa tak że mogę otwierać baze itp na telefonie. Aplikacja która stworzyłęm wg książki Jonathan.Stark.Brian.Jepson_Android.Tworzenie.Aplikacji.W.Oparciu.O.HTML.CSS.I.JavaScript. (Eclipse SDK, PhoneGap) APlikacje debuguje na telefonie i klapa, w miejscu dgzie powinny wywietlac się dane jest pustka. Dane sa dodawane dynamicznie z PHP do JS i do diva. Czy takie aplikacje nie obsługują PHP?

1 odpowiedź

0 głosów
odpowiedź 29 marca 2016 przez Mateusz11 Pasjonat (22,910 p.)
A kodzik jest?
komentarz 29 marca 2016 przez Jayix Użytkownik (680 p.)
Znaczy chodziło mi po prostu o to czy te programy obsługują PHP, Niestety nie, trzeba zrobić odnośniki do plików na serwerze, co w zasadzie jest logiczne. Kod do tego raczej nie był potrzebny, teraz zmagam się ze zrobieniem pobierania lokalizacji z gpsu :D

Podobne pytania

0 głosów
0 odpowiedzi 425 wizyt
pytanie zadane 15 lipca 2018 w Java przez DODO Bywalec (2,950 p.)
0 głosów
1 odpowiedź 419 wizyt
0 głosów
1 odpowiedź 344 wizyt
pytanie zadane 3 maja 2019 w C# przez edtjyuh Nowicjusz (220 p.)

93,329 zapytań

142,323 odpowiedzi

322,400 komentarzy

62,662 pasjonatów

Motyw:

Akcja Pajacyk

Pajacyk od wielu lat dożywia dzieci. Pomóż klikając w zielony brzuszek na stronie. Dziękujemy! ♡

Oto polecana książka warta uwagi.
Pełną listę książek znajdziesz tutaj

Wprowadzenie do ITsec, tom 1 Wprowadzenie do ITsec, tom 2

Można już zamawiać dwa tomy książek o ITsec pt. "Wprowadzenie do bezpieczeństwa IT" - mamy dla Was kod: pasja (użyjcie go w koszyku), dzięki któremu uzyskamy aż 15% zniżki! Dziękujemy ekipie Sekuraka za fajny rabat dla naszej Społeczności!

...