• Najnowsze pytania
  • Bez odpowiedzi
  • Zadaj pytanie
  • Kategorie
  • Tagi
  • Zdobyte punkty
  • Ekipa ninja
  • IRC
  • FAQ
  • Regulamin
  • Książki warte uwagi

Zlecę wykonanie bazy danych

0 głosów
741 wizyt
pytanie zadane 1 marca 2016 w Ogłoszenia, zlecenia przez Wajstachy Użytkownik (960 p.)
zmienione kategorie 1 marca 2016 przez Arkadiusz Waluk

Witam serdecznie chciał bym zlecić utworzenie prostej bazy danych  do sklepu internetowego za gotówkę  do kłady opis dam po napisaniu do mnie E-Meila nion15222@gmail.com poza pieniędzmi na stópce dodam twórcę  bazy wraz zemną więc będzie można dodać sobie na portfolio , zaliczkę wpłacam przed od daniem mi bazy resztę po sprawdzeniu czy działa :) zapraszam do pracy razem :)

1 odpowiedź

+1 głos
odpowiedź 1 marca 2016 przez Frendom Pasjonat (18,900 p.)
A ja na twoim miejscu sprobowalbym sam cos stworzyc. Na necie jak poszukasz sa przyklady, szczegolnie w grafice :) Rob sobie swoj sklep krok po kroku i w miedzyczasie edytuj swoja baze w zaleznosci od tego, co masz na stronie, co bedzie potrzebne, jaki rodzaj pola dla danego atrybutu itd. Jak juz bedziesz mial jakis rdzen swojej bazy i nie bedziesz wiedzial co jeszcze moze sie znajdowac, to na forum ktos na pewno powie czego jeszcze brakuje
komentarz 1 marca 2016 przez Wajstachy Użytkownik (960 p.)
Drogi kolego ja po prostu nie mam czasu teraz na zabawę w bazę danych z zlecenia wykonałem już wygląd logowanie rejestracje i wiele innych aspektów strony prócz bazy :) czyli trzonu :P a czas mnie goni i chciał bym już zabrać się za drugi projekt więc postanowiłem komuś zlecić i dać zarobić pieniądze są dość fajną motywacją prócz pasji więc pomogę komuś przy okazji  :)

Podobne pytania

+1 głos
1 odpowiedź 840 wizyt
pytanie zadane 1 lutego 2023 w SQL, bazy danych przez Antoni2422 Użytkownik (570 p.)
0 głosów
1 odpowiedź 717 wizyt
0 głosów
0 odpowiedzi 878 wizyt
pytanie zadane 22 listopada 2018 w SQL, bazy danych przez Maikel11 Początkujący (470 p.)

93,735 zapytań

142,672 odpowiedzi

323,294 komentarzy

63,297 pasjonatów

Motyw:

Akcja Pajacyk

Pajacyk od wielu lat dożywia dzieci. Pomóż klikając w zielony brzuszek na stronie. Dziękujemy! ♡

Oto polecana książka warta uwagi.
Pełną listę książek znajdziesz tutaj

Twierdza Linux. Bezpieczeństwo dla dociekliwych

Aby uzyskać rabat -10%, użyjcie kodu pasja-linux, wpisując go w specjalne pole w koszyku.

...