• Najnowsze pytania
  • Bez odpowiedzi
  • Zadaj pytanie
  • Kategorie
  • Tagi
  • Zdobyte punkty
  • Ekipa ninja
  • IRC
  • FAQ
  • Regulamin
  • Książki warte uwagi

problem z forum :C

VPS Starter Arubacloud
0 głosów
1,442 wizyt
pytanie zadane 28 lutego 2016 w HTML i CSS przez Kosowy Nowicjusz (170 p.)
Witam. Posiadam stronę z turniejami do gier i biorę się za zakładanie forum, ale nie mam o tym pojęcia. Są może strony gdzie informatycy robią fora za opłatą na zamówienie? Nie wiedziałem jaki dział.

Pozdrawiam.

3 odpowiedzi

0 głosów
odpowiedź 29 lutego 2016 przez Repthile Użytkownik (510 p.)
wybrane 29 lutego 2016 przez Kosowy

Najlepsza

W temacie samego forum mogę polecić MyBB 1.8 polski support oraz instrukcja instalacji. Samo forum jest wygodne proste w obsłudze, posiada wiele pluginów oraz tematów graficznych przykład1 przykłd2 przykład3

Kolejna sprawa jeżeli chodzi o instalację, zależy od tego co już posiadasz, lub co pragniesz posiadać. Jeżeli Twój hosting spełnia wymagania, możesz to zainstalować u siebie, jeżeli nie, należy wybrać coś nowego.

Mogę Ci pomóc wszystko ogarnąć.

komentarz 29 lutego 2016 przez efiku Szeryf (75,160 p.)
Poczekajmy cierpliwie na phpBB4.0! Będzie gorąco :>
komentarz 29 lutego 2016 przez Kosowy Nowicjusz (170 p.)
Wielkie dzięki! Jak coś to się odezwę :)
komentarz 1 marca 2016 przez Kosowy Nowicjusz (170 p.)
Witam. Mam kilka pytań co do forum. Mogę prosić o pomoc? Można się z Tobą skontaktować przez fb np? :)
0 głosów
odpowiedź 28 lutego 2016 przez xSvilen Mądrala (5,740 p.)

Teraz jest już wiele stron i kreatorów, na których bez kompletnej znajomości języków programowania możesz stworzyć forum. Np.:

https://www.proboards.com/

http://www.forumotion.com/

komentarz 28 lutego 2016 przez Kosowy Nowicjusz (170 p.)
Dobra dzięki :) A coś polskiego pochodzenia? Który kreator bardziej polecasz z wyżej wymienionych które podałeś? :)
komentarz 28 lutego 2016 przez xSvilen Mądrala (5,740 p.)
Z polskich nie ma co za bardzo szukać, za granicą wszystko jest mocniej rozwinięte, bardziej polecam : ProBoards :)
komentarz 29 lutego 2016 przez Kosowy Nowicjusz (170 p.)
Dobra dzięki :) a czy w ProBoards mogę mieć własną domenę czy będzie jakaś ich końcówka na końcu domeny? PS. Super grafiki robisz ;)
komentarz 29 lutego 2016 przez xSvilen Mądrala (5,740 p.)
Po dodatkowym wykupieniu można własną mieć. PS. Dzięki :)
0 głosów
odpowiedź 29 lutego 2016 przez gnx Dyskutant (7,720 p.)
Posiadasz stronę z turniejami, tzn sam ją założyłeś? W dzisiejszych czasach odpalenie sobie forum na serwerze wcale nie jest czymś skomplikowanym. Jeżeli stworzyłeś jakaś stronę internetową, to założenie forum na jakimś gotowym rozwiązaniu to nic trudnego.

Podobne pytania

+5 głosów
3 odpowiedzi 398 wizyt
pytanie zadane 28 kwietnia 2016 w Sprawy forum przez Mateusz11 Pasjonat (22,910 p.)
+59 głosów
39 odpowiedzi 5,464 wizyt
pytanie zadane 19 lutego 2016 w Sprawy forum przez Mirosław Zelent Nałogowiec (34,780 p.)
+56 głosów
9 odpowiedzi 2,932 wizyt

93,023 zapytań

141,986 odpowiedzi

321,290 komentarzy

62,370 pasjonatów

Motyw:

Akcja Pajacyk

Pajacyk od wielu lat dożywia dzieci. Pomóż klikając w zielony brzuszek na stronie. Dziękujemy! ♡

Oto polecana książka warta uwagi.
Pełną listę książek znajdziesz tutaj

Wprowadzenie do ITsec, tom 2

Można już zamawiać tom 2 książki "Wprowadzenie do bezpieczeństwa IT" - będzie to około 650 stron wiedzy o ITsec (17 rozdziałów, 14 autorów, kolorowy druk).

Planowana premiera: 30.09.2024, zaś planowana wysyłka nastąpi w drugim tygodniu października 2024.

Warto preorderować, tym bardziej, iż mamy dla Was kod: pasja (użyjcie go w koszyku), dzięki któremu uzyskamy dodatkowe 15% zniżki! Dziękujemy zaprzyjaźnionej ekipie Sekuraka za kod dla naszej Społeczności!

...