• Najnowsze pytania
  • Bez odpowiedzi
  • Zadaj pytanie
  • Kategorie
  • Tagi
  • Zdobyte punkty
  • Ekipa ninja
  • IRC
  • FAQ
  • Regulamin
  • Książki warte uwagi

Programy do obiektowego C++

Aruba Cloud PRO i VPS, Openstack, VMWare, MS Hyper-V
0 głosów
805 wizyt
pytanie zadane 11 lutego 2016 w C i C++ przez Regolin542 Użytkownik (990 p.)
Witam szukam programów do programowania obiektowego C++. Liczę na szybką odpowiedź

5 odpowiedzi

+1 głos
odpowiedź 11 lutego 2016 przez radek024 Szeryf (77,500 p.)
Szybka odpowiedź: generator np.: tabel czy formularzy d o HTML.
0 głosów
odpowiedź 11 lutego 2016 przez Patrycjerz Mędrzec (192,460 p.)
Każdy edytor tekstu + kompilator C++.
0 głosów
odpowiedź 11 lutego 2016 przez Squidy Bywalec (2,310 p.)
Jeśli chodzi o C++, polecam środowisko CodeBlocks. :)
komentarz 11 lutego 2016 przez Regolin542 Użytkownik (990 p.)
Chodzi mi o obiektowego w okienkach
komentarz 11 lutego 2016 przez Squidy Bywalec (2,310 p.)
Mylisz pojęcia, chodzi ci o programowanie graficznego interfejsu :)

Na początek polecam bulider 6.
komentarz 11 lutego 2016 przez secsec Mądrala (7,280 p.)
A wiesz co to oznacza "obiektowe"? Chyba nie a bierzesz się za okienka. Obiektowe to plik .obj powstały z pliku źródłowego, który następnie przechodzi przez konsolidator, który dołącza dołączone w kodzie (dyrektywa preprocesora) nagłówki i tak powstaje plik wykonywalny .exe

Naucz się podstaw, a potem bierz się za programowanie okienek.
komentarz 11 lutego 2016 przez notabigthreat Mądrala (7,080 p.)
Raczej nie o takie "obiektowe" chodziło...
komentarz 11 lutego 2016 przez secsec Mądrala (7,280 p.)
Domyśliłem się. Powinno się precyzować.
0 głosów
odpowiedź 11 lutego 2016 przez Daaa22 Dyskutant (8,050 p.)
Bardzo zaawansowane, ale jednak: https://www.unrealengine.com/what-is-unreal-engine-4
0 głosów
odpowiedź 11 lutego 2016 przez Ceki Mądrala (5,310 p.)
Jeśli Chodzi o okienko do każdego obiektu, to z tego co wiem CodeBlocks posiada taką możliwość,lecz moim ulubionym środowiskiem jest visual studio (wersja express jest darmowa) i on posiada taką możliwość na 100%, jest nawet przyjazny system tworzenia klasy, jeśli chodzi ci o to o co zrozumiałem, to polecam ci visual studio ;]

Podobne pytania

0 głosów
1 odpowiedź 775 wizyt
pytanie zadane 17 maja 2020 w C i C++ przez Dynamic Bywalec (2,910 p.)
0 głosów
0 odpowiedzi 679 wizyt
pytanie zadane 26 czerwca 2019 w C i C++ przez mawerty Użytkownik (800 p.)
0 głosów
1 odpowiedź 195 wizyt
pytanie zadane 27 grudnia 2016 w C i C++ przez Mateusz1223 Bywalec (2,440 p.)

89,745 zapytań

138,348 odpowiedzi

309,368 komentarzy

59,659 pasjonatów

Advent of Code 2022

Top 15 użytkowników

  1. 747p. - Argeento
  2. 696p. - Mikbac
  3. 693p. - Michal Drewniak
  4. 692p. - rucin93
  5. 688p. - Łukasz Eckert
  6. 679p. - ssynowiec
  7. 678p. - TheLukaszNs
  8. 645p. - Jarosław Roszyk
  9. 640p. - adrian17
  10. 592p. - nidomika
  11. 522p. - JMazurkiewicz
  12. 515p. - Hubert Chęciński
  13. 506p. - tokox
  14. 501p. - Rafał Budzis
  15. 498p. - overcq
Szczegóły i pełne wyniki

Motyw:

Akcja Pajacyk

Pajacyk od wielu lat dożywia dzieci. Pomóż klikając w zielony brzuszek na stronie. Dziękujemy! ♡

Sklep oferujący ćwiczenia JavaScript, PHP, rozmowy rekrutacyjne dla programistów i inne materiały

Oto dwie polecane książki warte uwagi. Pełną listę znajdziesz tutaj.

...