• Najnowsze pytania
  • Bez odpowiedzi
  • Zadaj pytanie
  • Kategorie
  • Tagi
  • Zdobyte punkty
  • Ekipa ninja
  • IRC
  • FAQ
  • Regulamin
  • Książki warte uwagi

Politechnika Łódzka/Warszawska

Cloud VPS
0 głosów
1,189 wizyt
pytanie zadane 10 lutego 2016 w Rozwój zawodowy, nauka, praca przez niezalogowany

Witam

Mam pytanie do obecnych studentów (jak i osób zaznajomionych z tematem) informatyki Politechniki Łódzkiej (wydział EEiA najlepiej ze specjalizacją inżynierii oprogramowania) jak i informatyki Politechniki Warszawskiej (Wydziały Elektroniki i Technik Informacyjnych i Wydział Matematyki I Nauk Informacyjnych). Co sądzicie o tym kierunku na tych wydziałach pod względem programowania. Który z tych wydziałów daje lepsze predyspozycje na przyszłość (zdaję sobie sprawę, że wiele zależy od samego studenta, nie mniej jednak pytam ogólnie)? I ostatecznie, który wariant waszym zdaniem będzie lepszym wyborem?

Dziękuję za każdy poświęcony czas dla odpowiedzi na ten temat.

Pozdrawiam

2 odpowiedzi

0 głosów
odpowiedź 6 marca 2016 przez niezalogowany
Ktoś coś? :)
0 głosów
odpowiedź 7 marca 2016 przez azybad Mądrala (5,500 p.)
https://m.youtube.com/watch?v=Y3S3Wl9_5iw Witaj. Zapraszam do dogłebnego obejrzenia filmu od unknowna z uw-team.org To powinno rozwiac wszelkie watpliwosci ;) Moj komentarz co do Twojego pytania: idz za glosem serca ;) Pozdrawiam cieplutko ;)
komentarz 7 marca 2016 przez niezalogowany
Tak na prawdę nic nie wyniosłem z tego filmu, doskonale sobie zdaje sprawę jak to wygląda, ale idąc tym tropem mógłbym wybrać najgorszą politechnike byle by ugrać wyższe wykształcenie i się nie narobić. Moje pytanie tyczyło się, która z tych dwóch pozwoli mi zdobyć widzę większą i bardziej przydatną pod względem perspektywy zawodowej. Nie pytam, która z nich zrobi ze mnie mistrza programowania bo jasne, że odpowiedź brzmi, iż żadna
komentarz 8 marca 2016 przez azybad Mądrala (5,500 p.)
Jesli Twoje pytanie ogranicza sie do tego ktora bardziej Cie przygotuje - najlepszą odpowiedz znajdziesz po prostu w rankingach uczelni ;)

Podobne pytania

0 głosów
1 odpowiedź 6,399 wizyt
0 głosów
0 odpowiedzi 1,510 wizyt
0 głosów
2 odpowiedzi 5,081 wizyt

93,483 zapytań

142,417 odpowiedzi

322,763 komentarzy

62,895 pasjonatów

Motyw:

Akcja Pajacyk

Pajacyk od wielu lat dożywia dzieci. Pomóż klikając w zielony brzuszek na stronie. Dziękujemy! ♡

Oto polecana książka warta uwagi.
Pełną listę książek znajdziesz tutaj

Kursy INF.02 i INF.03
...