Witam, byłem w trackie przerabiania odcinka 7 z programowania obiektowego w C++ i natrafiłem na problem przy próbie uruchomienia programu w C++ Builderze. Na początku wyskakiwał mi błąd (fatal error Expected a file name), ale znalazłem przyczynę dzięki pomocy wujka google, a następnie przeinstalowałem program tak, żeby był zainstalowany dokładnie tak jak w odcinku, aby uniknąć kolejnych problemów. Niestety w momencie kiedy już wstawiłem button i napis i nadszedł czas, żeby kilknąć f9, zamiast wyświetlić mi okno z buttonem i napisem cały form i object inspektor mi miga (oraz na ułamek sekundy pojawia się napis "running" na pasku buildera, po czym wszystko wraca do stanu początkowego (tak jakby program się odpalił i od razu zakończył). Generalnie to samo działo się wcześniej kiedy Pan Mariusz pokazywał, że aby usunąć kod danego eventu wystarczy usunąć kod między klamrami i faktycznie tak sie działo, ale nie pokazywał się form bez siatki. Czy ktoś wie o co może chodzić? Z góry dziękuje za pomoc.