• Najnowsze pytania
  • Bez odpowiedzi
  • Zadaj pytanie
  • Kategorie
  • Tagi
  • Zdobyte punkty
  • Ekipa ninja
  • IRC
  • FAQ
  • Regulamin
  • Książki warte uwagi

Jak zalogować się do DirectAdmin

42 Warsaw Coding Academy
0 głosów
1,223 wizyt
pytanie zadane 4 lutego 2016 w Hostingi, domeny, usługi przez Paweł123 Nałogowiec (33,540 p.)
Cześć,

może ktoś wie, jak zalogować się do DirectAdmin?

Mam hosting w hekko.pl

Próbuję się zalogować to pokazuje mi się na ekranie, że podałem złe hasło albo login, chociaż są poprawne.

Wiecie co mogę jeszcze  zrobić?

1 odpowiedź

+3 głosów
odpowiedź 4 lutego 2016 przez Arkadiusz Waluk Ekspert (290,090 p.)
wybrane 4 lutego 2016 przez Paweł123

Najlepsza
Jesteś pewien? Sprawdź jeszcze raz w wiadomości email którą otrzymałeś po zamówieniu hostingu te dane. Zaznaczam, iż dane do panelu klienta i panelu DirectAdmin są zupełnie inne, szukaj czegoś takiego jak 'Dane logowania do panelu administracyjnego DirectAdmin". Jeśli dalej będziesz miał problem to spróbuj zresetować hasło do DirectAdmina z panelu klienta - wtedy dostaniesz nowe hasło na email. A jeśli dalej to nic nie pomoże to napisz do BOK, tutaj raczej nikt Ci nie powie dlaczego to nie działa i nie możesz się zalogować.
komentarz 4 lutego 2016 przez Paweł123 Nałogowiec (33,540 p.)
Ok, sprawdziłem maila i jest inne hasło :) Dzięki jeszcze raz za pomoc :D
Może wiesz, gdzie mogę sprawdzić ile wejść miała moja strona w danym dniu.

Tak jak jest w Hostinger.pl
komentarz 4 lutego 2016 przez Arkadiusz Waluk Ekspert (290,090 p.)
Spoko, nie ma problemu.

DirectAdmin > Statystyki/Logi serwisu i tam jest taka tabelka jak "Domena | Statystyki WebAlizer". Po kliknięciu w nazwie domeny na liście otworzą się statystyki.

Dodatkowo jeszcze są statystyki AwStats (też w DirectAdmin, na głównej na dole), trzeba je aktywować dla domeny i wtedy coś tam niby jest, chociaż ja z tego nie korzystałem więc tu nic konkretnego nie powiem. Jeszcze oczywiście są też logi, w razie czego też możesz coś tam z nich wyczytać jak potrzebujesz.
Ok, dzięki jeszcze raz za pomoc :D

Podobne pytania

0 głosów
1 odpowiedź 539 wizyt
pytanie zadane 15 grudnia 2019 w PHP przez rickert Nowicjusz (120 p.)
0 głosów
0 odpowiedzi 735 wizyt
pytanie zadane 1 maja 2017 w Sieci komputerowe, internet przez Paweł123 Nałogowiec (33,540 p.)
+1 głos
0 odpowiedzi 208 wizyt
pytanie zadane 11 czerwca 2021 w Hostingi, domeny, usługi przez Yatsek Nowicjusz (220 p.)

93,377 zapytań

142,379 odpowiedzi

322,528 komentarzy

62,727 pasjonatów

Motyw:

Akcja Pajacyk

Pajacyk od wielu lat dożywia dzieci. Pomóż klikając w zielony brzuszek na stronie. Dziękujemy! ♡

Oto polecana książka warta uwagi.
Pełną listę książek znajdziesz tutaj

VMware Cloud PRO - przenieś swoją infrastrukturę IT do chmury
...