• Najnowsze pytania
  • Bez odpowiedzi
  • Zadaj pytanie
  • Kategorie
  • Tagi
  • Zdobyte punkty
  • Ekipa ninja
  • IRC
  • FAQ
  • Regulamin
  • Książki warte uwagi

Mikrofon! prosze o pomoc.

VPS Starter Arubacloud
0 głosów
424 wizyt
pytanie zadane 16 kwietnia 2015 w Rozwój zawodowy, nauka, praca przez fibonacci Użytkownik (720 p.)
Witam, ostatnio chciałem pobawić sie w audacity, ale gdy chcialem cos nagrac to nie moglem bo mikrofon niz nie przechwytywal.. a w panelu tez jak mowie to nie widac, zeby cos czytal, moze ktos cos poradzi :/

4 odpowiedzi

+1 głos
odpowiedź 16 kwietnia 2015 przez Linker Bywalec (2,690 p.)
Prawdopodobnie mikrofon zepsuty. Spróbuj przetestować jego działanie na innym urządzeniu.
0 głosów
odpowiedź 16 kwietnia 2015 przez solar.glider Obywatel (1,050 p.)
Musisz skonfigurowac opcje nagrywania w mixerze systemowym. Ew może być problem ze sterownikami
0 głosów
odpowiedź 16 kwietnia 2015 przez fibonacci Użytkownik (720 p.)
no "za chiny" nic sie nie da zrobic, ciagle to samo, w miexerze tez grzebalem, na skypie dziala normlanie, a w audacity.. dodam, ze w audacity i mam praiwdlowy wybrany
0 głosów
odpowiedź 16 kwietnia 2015 przez Dash Nałogowiec (29,650 p.)
Jaki to mikrofon? Chcąc coś nagrać mogłeś wziąć mikrofon potrzebujący zasilania phantom, którego wbudowane karty dźwiękowe nie posiadają.
komentarz 16 kwietnia 2015 przez solar.glider Obywatel (1,050 p.)
Mówi że na skype działa. To musi być zła konfiguracja audiacity albo sterowniki
komentarz 16 kwietnia 2015 przez Dash Nałogowiec (29,650 p.)
Racja, przepraszam. Nie zauważyłem tego że na skypie śmiga. Zostaje jeszcze opcja, czy podłączasz go przed włączeniem Audacity. Gdy program jest włączony zanim wepniesz kabel to kompa, może go nie zauważyć. Więcej pomysłów nie mam.

Podobne pytania

0 głosów
1 odpowiedź 1,156 wizyt
pytanie zadane 10 października 2020 w Sprzęt komputerowy przez Aleks Ghazaryan Nowicjusz (120 p.)
0 głosów
1 odpowiedź 249 wizyt
pytanie zadane 30 października 2020 w Sprzęt komputerowy przez Patrykxgimli Nowicjusz (120 p.)
0 głosów
0 odpowiedzi 3,828 wizyt

93,020 zapytań

141,982 odpowiedzi

321,283 komentarzy

62,366 pasjonatów

Motyw:

Akcja Pajacyk

Pajacyk od wielu lat dożywia dzieci. Pomóż klikając w zielony brzuszek na stronie. Dziękujemy! ♡

Oto polecana książka warta uwagi.
Pełną listę książek znajdziesz tutaj

Wprowadzenie do ITsec, tom 2

Można już zamawiać tom 2 książki "Wprowadzenie do bezpieczeństwa IT" - będzie to około 650 stron wiedzy o ITsec (17 rozdziałów, 14 autorów, kolorowy druk).

Planowana premiera: 30.09.2024, zaś planowana wysyłka nastąpi w drugim tygodniu października 2024.

Warto preorderować, tym bardziej, iż mamy dla Was kod: pasja (użyjcie go w koszyku), dzięki któremu uzyskamy dodatkowe 15% zniżki! Dziękujemy zaprzyjaźnionej ekipie Sekuraka za kod dla naszej Społeczności!

...