• Najnowsze pytania
  • Bez odpowiedzi
  • Zadaj pytanie
  • Kategorie
  • Tagi
  • Zdobyte punkty
  • Ekipa ninja
  • IRC
  • FAQ
  • Regulamin
  • Książki warte uwagi

Bootstrap, stopka.

Object Storage Arubacloud
+3 głosów
3,607 wizyt
pytanie zadane 12 kwietnia 2015 w Nasze projekty przez HaKIM Szeryf (87,590 p.)

Cześć. Robię sobie stronkę. Znacie w Bootstrapie jakąś class'ę do tego? 

Wykluczam 

<nav class="navbar navbar-default navbar-fixed-bottom">
  <div class="container">
    ...
  </div>
</nav>

Dlatego że jako jest to "fixed" nachodzi mi na elementy. 

Znacie inne classy? Takie które stoją w miejscu, na dole. 

2 odpowiedzi

+1 głos
odpowiedź 12 kwietnia 2015 przez testerius Pasjonat (23,960 p.)
Usuń klasę navbar-fixed, poniewa ta klasa odpowiedzialna jest za przyklejanie. Jaką konkretnie chcesz zrobić stopkę? Możesz np. zrobić fixed to bottom, jest chyba przykład w dokumentacji.
komentarz 12 kwietnia 2015 przez HaKIM Szeryf (87,590 p.)
Fiexd-to-bottom nie ma. Wiem że da się usunąć, ale potem taka stopka nie przykleja się do dołu strony.
komentarz 12 kwietnia 2015 przez testerius Pasjonat (23,960 p.)
No niżej kolega ci podał, to miałem na myśli. :P Zawsze możesz dodać swoją klase.
+1 głos
odpowiedź 12 kwietnia 2015 przez nefil1m Stary wyjadacz (10,690 p.)
http://getbootstrap.com/examples/sticky-footer/

http://getbootstrap.com/examples/sticky-footer-navbar/

Tutaj masz dwa przykłady jak oni to zrobili. Nie znalazłem żadnych docsów do tego więc musisz sobie zbadać źródło.
komentarz 12 kwietnia 2015 przez HaKIM Szeryf (87,590 p.)
Spróbuje tego.

Podobne pytania

0 głosów
1 odpowiedź 438 wizyt
pytanie zadane 8 grudnia 2016 w HTML i CSS przez kon.bed21 Obywatel (1,610 p.)
0 głosów
2 odpowiedzi 312 wizyt
pytanie zadane 5 lutego 2023 w HTML i CSS przez Cypika Początkujący (290 p.)
0 głosów
1 odpowiedź 82 wizyt
pytanie zadane 12 grudnia 2022 w HTML i CSS przez EmilB Użytkownik (980 p.)

92,568 zapytań

141,422 odpowiedzi

319,638 komentarzy

61,957 pasjonatów

Motyw:

Akcja Pajacyk

Pajacyk od wielu lat dożywia dzieci. Pomóż klikając w zielony brzuszek na stronie. Dziękujemy! ♡

Oto polecana książka warta uwagi.
Pełną listę książek znajdziesz tutaj.

Akademia Sekuraka

Kolejna edycja największej imprezy hakerskiej w Polsce, czyli Mega Sekurak Hacking Party odbędzie się już 20 maja 2024r. Z tej okazji mamy dla Was kod: pasjamshp - jeżeli wpiszecie go w koszyku, to wówczas otrzymacie 40% zniżki na bilet w wersji standard!

Więcej informacji na temat imprezy znajdziecie tutaj. Dziękujemy ekipie Sekuraka za taką fajną zniżkę dla wszystkich Pasjonatów!

Akademia Sekuraka

Niedawno wystartował dodruk tej świetnej, rozchwytywanej książki (około 940 stron). Mamy dla Was kod: pasja (wpiszcie go w koszyku), dzięki któremu otrzymujemy 10% zniżki - dziękujemy zaprzyjaźnionej ekipie Sekuraka za taki bonus dla Pasjonatów! Książka to pierwszy tom z serii o ITsec, który łagodnie wprowadzi w świat bezpieczeństwa IT każdą osobę - warto, polecamy!

...