• Najnowsze pytania
  • Bez odpowiedzi
  • Zadaj pytanie
  • Kategorie
  • Tagi
  • Zdobyte punkty
  • Ekipa ninja
  • IRC
  • FAQ
  • Regulamin
  • Książki warte uwagi

Dalszy rozwój kanału / projektu miroslawzelent.pl - ankieta

VPS Starter Arubacloud
+87 głosów
2,974 wizyt
pytanie zadane 9 sierpnia 2015 w Nasze projekty przez Mirosław Zelent Nałogowiec (34,750 p.)

Witam,

Przygotowałem krótką ankietę dla Widzów - jeżeli ktoś posiada chwilę czasu i ma ochotę wypełnić pomagając mi dowiedzieć się co nieco o Was - zapraszam:

http://goo.gl/forms/0uEr0KMUCl

Za każdy feedback serdecznie dziękuję! Pozdrawiam

33 odpowiedzi

+13 głosów
odpowiedź 9 sierpnia 2015 przez efiku Szeryf (75,160 p.)
Wypełniona ;)

BTW. Dobrze zrobiony kurs Gita przyniesie większy dochód z wyświetleń niż taki kurs z linuxa ;)
Taki tip efikowy.
1
komentarz 9 sierpnia 2015 przez kotfuterkowy Dyskutant (9,220 p.)
Masz racje. Przydalby sie dobry tutorial opisujacy filozofie systemow kontroli wersji. Plus kurs Git/Github.
1
komentarz 11 sierpnia 2015 przez mowmiheniek Stary wyjadacz (11,900 p.)
Jestem za! Bardzo dobry pomysł.
+9 głosów
odpowiedź 9 sierpnia 2015 przez Wiciorny Ekspert (269,120 p.)
edycja 10 sierpnia 2015 przez Wiciorny
Wypełniona. Generalnie nic do dać nic ując, szczerze dzięki Panu- osiągnąłem w krótkim czasie więcej niż się spodziewałem, ale ... co najważniejsze dzięki Panu, temu forum i ludziom TUTAJ ! Mam to o czym zawsze marzyłem: motywacje, kopa do działania i dalszego rozwoju ! A co do tego, chęć dzielenia się pomocą z innymi !
komentarz 9 sierpnia 2015 przez Patrycjerz Mędrzec (192,340 p.)

Bardzo miłe słowa, dzięki wink

komentarz 9 sierpnia 2015 przez Rogargol Pasjonat (16,600 p.)
Liczba mnoga to koncowka OM (ludziom) ;)
komentarz 10 sierpnia 2015 przez Wiciorny Ekspert (269,120 p.)
Jakby była możliwość lajka, dałbym Ci go- nie mogę uwierzyć, że palnąłem taką gafę ! palnołem
komentarz 10 sierpnia 2015 przez Rogargol Pasjonat (16,600 p.)
Sprawilesc mi radosc, bo moglem sie dowartosciowac poprawiajac Cie :D

A tak serio, to sam tez czesto pewnie takie gafy strzelam ;)
+9 głosów
odpowiedź 9 sierpnia 2015 przez kotfuterkowy Dyskutant (9,220 p.)
Choc chetnie obejrzalbym cos o Androidzie to jednak mysle, ze powinien Pan kontynuowac rozpoczete juz serie. Zamiast zaczynac kolejne kursy warto kontynuowac rozpoczete juz serie, przechodzac stopniowo na wyzsze poziomy zaawansowania. Wszystkich nie da sie zadowolic.
+6 głosów
odpowiedź 9 sierpnia 2015 przez vanowikv13 Bywalec (2,740 p.)
ja chciałbym się pouczyć c# w pana kursach
komentarz 10 sierpnia 2015 przez McShadow Obywatel (1,050 p.)
Mam Jedno Pytanie Bawiłeś sie kiedyś w robienie gier w unity ?? Ja własnie tam sie nauczyłem c# i teraz bardzo dobrze go umiem ale i tak wole kodowanie webowe fronendowe
komentarz 11 sierpnia 2015 przez vanowikv13 Bywalec (2,740 p.)
nie nigdy nie pracowałem na unity ale mam zamiar i właśnie dla tego chce się uczyć tego języka żeby przynajmiej znać jakieś podstawy
+6 głosów
odpowiedź 9 sierpnia 2015 przez mrcnsct Nałogowiec (36,390 p.)
Wypełniłem. Po zakończeniu ankiety przydały by się jakieś statystyki odnośnie odpowiedzi.
+5 głosów
odpowiedź 9 sierpnia 2015 przez testerius Pasjonat (23,960 p.)
Poszło, zdecydowanie przydałoby się rozszerzyć tematykę webową, najbardziej JS.
komentarz 10 sierpnia 2015 przez McShadow Obywatel (1,050 p.)
Zgodzę sie z tobą teraz sie napliłem trochę na js i czekam
+5 głosów
odpowiedź 10 sierpnia 2015 przez krecik1334 Maniak (58,390 p.)
Ankieta wypełniona. Tradycyjnie jako miłośnik jedynego słusznego języka programowania chciałbym, aby kanał poszedł w kierunku C++.
komentarz 10 sierpnia 2015 przez Pan Kulomb Pasjonat (18,630 p.)
Oczywiście również w stronę Assemblera :D
komentarz 10 sierpnia 2015 przez Jonki Dyskutant (8,180 p.)
Od 9 miesięcy nie ma żadnegogo nowego filmiku z C++. Szkoda.
komentarz 11 sierpnia 2015 przez krecik1334 Maniak (58,390 p.)
A mogłyby być, o bardziej zaawansowanych szczegółach języka lub jakichś libach graficznych.
komentarz 12 sierpnia 2015 przez Pan Kulomb Pasjonat (18,630 p.)
Chociażby o "zaktualizowaniu" gcc na codeblocks
+4 głosów
odpowiedź 9 sierpnia 2015 przez No Lime Gaduła (4,540 p.)
Oczywiście ankieta została wypełniona. Panie Mirosławie, czy tematyka PHP będzie bardziej rozwijana?
+4 głosów
odpowiedź 9 sierpnia 2015 przez niezalogowany
U mnie to samo, wypełniona ;)

Ja w ostatnim pytaniu wstawiłem Java, bo nie wiedziałem za bardzo co może być jeszcze. C++ już dużo umiem, ,,Symfonia C++" przeczytana, jeszcze ,,Pasję C++" kupuję, inne języki mnie niezbyt pociągają, tylko Python'a się uczyłem, a Javy chciałbym się chociaż trochę nauczyć, więc fajnie by było, jakby Pan zaczął z Javą na swoim kanale ;)

Życzę rozwoju kanału i duuużo czasu na wrzucanie nowych filmików! ;)
+4 głosów
odpowiedź 9 sierpnia 2015 przez Artur Rabenda Obywatel (1,300 p.)
c++ java i c# najbardziej mi zależy :)

pozdrawiam i życzę zapału :)
+4 głosów
odpowiedź 10 sierpnia 2015 przez Pan Kulomb Pasjonat (18,630 p.)
Przydałaby się seria dotycząca algorytmów i struktur danych (np. coś o grafach :D)
+3 głosów
odpowiedź 9 sierpnia 2015 przez Patrycjerz Mędrzec (192,340 p.)
Bardzo fajna ankieta: treściwa i zawierająca wszystko, aby opisać, co mi się podoba, a co nie.

Życzę szybkiego rozwoju kanału i forum. Pozdrawiam!
+3 głosów
odpowiedź 9 sierpnia 2015 przez Arkadiusz Waluk Ekspert (287,550 p.)
Oczywiście ankieta wypełniona ;) Ja liczę na dalszy rozwój serii dotyczących webmasteringu, tak też napisałem w ankiecie, ale chętnie zobaczyłbym też na kanale jakąś nowość np. Jave i programowanie na Androida.
+3 głosów
odpowiedź 9 sierpnia 2015 przez Patryk Krajewski Nałogowiec (26,170 p.)
Wypełnione :D
komentarz 10 sierpnia 2015 przez Pan Kulomb Pasjonat (18,630 p.)
Ładny obrazek
komentarz 10 sierpnia 2015 przez McShadow Obywatel (1,050 p.)
Z twoim avatarem sie zgodze w 100%
+3 głosów
odpowiedź 9 sierpnia 2015 przez MrWeb Stary wyjadacz (10,200 p.)
Czy wyniki ankiety będą upublicznione?
+2 głosów
odpowiedź 9 sierpnia 2015 przez kmieciak_m Mądrala (7,450 p.)
Świetny pomysł z tą ankietą, bardzo mi się podoba, że społeczność formu ma swój mały wkład w rozwój kanału.
+2 głosów
odpowiedź 11 sierpnia 2015 przez mowmiheniek Stary wyjadacz (11,900 p.)
Ja nie mogę się doczekać filmów z: PHP PDO, Model-View-Control i GIT. Ankieta zrobiona. Pozdrawiam
+1 głos
odpowiedź 9 sierpnia 2015 przez Eimens Maniak (69,240 p.)
Witam, mam nadzieję że mimo tej ankiety, kanał będzie dalej w jakimś tempie rozwijał się w każdą strone, osobiście interesuję się css'em, ale każdy film oglądam i jestem naprawdę zadowolony z ich oglądania, motywują do pracy do systematyczności jest to coś pięknego, oby tak dalej :) Ankieta wypełniona.

 

Pozdrawiam.
0 głosów
odpowiedź 9 sierpnia 2015 przez Vodoo Dyskutant (9,270 p.)
Jest chyba błąd w pytaniu "Podaj jedno słowo, które najlepiej wg Ciebie mój kanał / moje filmy", albo nie zrozumiałem.
komentarz 9 sierpnia 2015 przez Mieszko I Stary wyjadacz (10,980 p.)
Tam chyba chodzi o jedno słowo, które najlepiej wg. nas opisuje jego kanał. Tak mi się wydaje.
komentarz 9 sierpnia 2015 przez Mirosław Zelent Nałogowiec (34,750 p.)
O, dzięki - poprawione
komentarz 9 sierpnia 2015 przez Patrycjerz Mędrzec (192,340 p.)

Tutaj był błąd na 100%. Nie rozumiem tego "wydaje mi się" laugh

0 głosów
odpowiedź 9 sierpnia 2015 przez gnx Dyskutant (7,720 p.)
Ankieta wypełniona, pozdrawiam :)

Podobne pytania

+1 głos
10 odpowiedzi 499 wizyt
pytanie zadane 23 września 2015 w Sprawy forum przez krystian904 Mądrala (6,820 p.)
+3 głosów
3 odpowiedzi 511 wizyt
0 głosów
0 odpowiedzi 225 wizyt

92,453 zapytań

141,262 odpowiedzi

319,086 komentarzy

61,854 pasjonatów

Motyw:

Akcja Pajacyk

Pajacyk od wielu lat dożywia dzieci. Pomóż klikając w zielony brzuszek na stronie. Dziękujemy! ♡

Oto polecana książka warta uwagi.
Pełną listę książek znajdziesz tutaj.

Akademia Sekuraka

Akademia Sekuraka 2024 zapewnia dostęp do minimum 15 szkoleń online z bezpieczeństwa IT oraz dostęp także do materiałów z edycji Sekurak Academy z roku 2023!

Przy zakupie możecie skorzystać z kodu: pasja-akademia - użyjcie go w koszyku, a uzyskacie rabat -30% na bilety w wersji "Standard"! Więcej informacji na temat akademii 2024 znajdziecie tutaj. Dziękujemy ekipie Sekuraka za taką fajną zniżkę dla wszystkich Pasjonatów!

Akademia Sekuraka

Niedawno wystartował dodruk tej świetnej, rozchwytywanej książki (około 940 stron). Mamy dla Was kod: pasja (wpiszcie go w koszyku), dzięki któremu otrzymujemy 10% zniżki - dziękujemy zaprzyjaźnionej ekipie Sekuraka za taki bonus dla Pasjonatów! Książka to pierwszy tom z serii o ITsec, który łagodnie wprowadzi w świat bezpieczeństwa IT każdą osobę - warto, polecamy!

...